marți, 6 august 2024

Dacă apreciați aceasta inițiativă distibuiti

 


Federația română (dacă are un minim de credibilitate), deschide o acțiune oficială de recurs împotriva federației olimpice de gimnastică și a juriului tehnic. Nu are sens ca medalia să fie luată de la Jordan Chiles și dată Sabrinei, dar cel puțin cei din federația olimpică au corectitudinea și smerenia să recunoască că s-a făcut o greșeală. Ei nu pot distruge în acest fel gimnastica românească și cariera Sabrinei sau a altor sportivi români.

Același lucru s-a făcut și la Jocurile Olimpice din 2004, în finala individuală, când arbitrii au făcut o greșeală când a marcat un coreean care a pierdut aurul și a câștigat bronzul. Federația coreeană a făcut apel și a câștigat, medalia de aur a rămas americanului (ceea ce printre altele și-a meritat Suciu), dar cel puțin federația internațională a recunoscut că au făcut o greșeală și arbitrii au fost scoși din competiții. Dacă apreciați aceasta inițiativă distibuiti - sunt cuvintele soților Belu ( celebrii antrenori români )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.