luni, 5 august 2024

Curiozități


Deschide geamul când plouă De obicei ,când plouă închidem imediat ferestrele . Este o greșeală pe care multi dintre noi o facem . Dacă plouă într-un moment în care nu e frig , putem deschide ferestrele măcar câteva minute . Ploaia are un efect oxigenant și prin urmare, purifică aerul din casa noastră , acel miros de ploaie pe care trebuie să îl lăsăm să intre în casa noastră .

Când plouă miroase a ozon și aceste particule curăță aerul din casa noastră. Mirosul deosebit dinaintea furtunii vine de la ozon numit petricore , această moleculă este mereu prezentă în atmosferă ,dar concentrația ei în zonele joase crește în zilele furtunoase. Se întâmplă pentru că razele promovează formarea lor. Ploaia este elementul purificator al apei, care curăță și alungă tot răul... Știi, când plouă deschide ferestrele, lasă oxigenul să curgă, energiile vechi se sting și cele noi intră.
textsipozapreluate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.