China = 9,6 milioane de kilometri pătrați
Suprafața Americii = 9,8 milioane de kilometri pătrați
Africa este mai mare decât toată Europa, China și Statele Unite la un loc, dar pe majoritatea hărților lumii, Africa este reprezentată la scară mică. Acest lucru este făcut în mod deliberat pentru a crea efectul vizual al unei mici Africi, pentru a manipula și spăla creierul africanilor și pentru a-i înșela oriunde s-ar afla.
Africa are 60% din terenurile bune pentru agricultură.
Africa deține 90% din rezervele de materii prime.
Africa deține 40% din rezervele mondiale de aur.
Africa deține 33% rezerve de diamante.
Africa deține 80% din rezervele mondiale de coltan (metal folosit la fabricarea telefoanelor și a produselor electronice), în special în Congo democratic.
Africa deține 60% din rezervele mondiale de cobalt (metal folosit la fabricarea bateriilor auto).
Africa este bogată în petrol și gaze naturale.
Africa (Namibia) are cele mai bogate plaje pescărești din lume.
Africa este bogată în mangan, fier și lemn.
Africa este de trei ori mai mare decât China, de trei ori mai mare decât Europa și de trei ori mai mare decât Statele Unite.
Africa se întinde pe o suprafață de 30 875 415 kilometri pătrați (30 milioane de mile pătrate). Africa are o populație de 1,3 miliarde NIS (populația Chinei este de 1,4 miliarde NIS, acoperind mai mult de 9,6 milioane de kilometri pătrați).
Cu alte cuvinte, Africa este nelocuită.
Terenurile agricole din RDC pot aproviziona întreaga Africă, iar toate fermele din Africa sunt o frânghie pentru întreaga lume.
Congo Democratic are râuri importante care pot lumina Africa. Problema este că occidentalii, afacerile lor și câteva marionete africane au perturbat stabilitatea Africii timp de decenii.
Africa este un continent divers din punct de vedere cultural în ceea ce privește dansul, muzica, arhitectura, sculptura etc.
Africa găzduiește în laboratoarele sale 30 000 de rețete și plante medicinale modificate de Occident.
Se preconizează că populația din Africa va ajunge la 2,5 miliarde de tineri până în 2050.
Elisabeta E. Kardos
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.