luni, 17 octombrie 2016

Te omoară încet, dar sigur! Arunc-o imediat la GUNOI! Vezi despre ce este vorba!


Specialiștii au demonstrat că folia de aluminiu atât de des folosită în gospodărie este incredibil de periculoasă pentru sănătate. Cu toate că este recomandată folosirea ei în multe rețete și ajută alimentele să se coacă mai bine, aceasta are foarte multe efecte negative asupra corpului.

După contactul cu alimentele, metalul din folia de aluminiu ajunge în mâncare și, mai apoi, în organism. Substanța afectează prima dată sistemul nervos, iar mai apoi, în cazul adulților conduce la hiperactivitate și la boala Alzheimer.




Odată cu timpul, aluminiul se acumulează în oase, organe și în anumite țesuturi ale corpului și oamenii ajung să sufere de slăbiciune musculară, dureri ale oaselor, atacuri de panică și confuzie! În cazul în care mâncarea pentru copii este gătită în folie de aluminie, acești ajung să sufere de retard în creștere, anemie, problemele pulmonare și neurologice.


De asemenea, același lucru se poate întâmpla și dacă consumați prea multe aspirine, medicamente și multivitamine. Specialiștii avertizează că trebuie să avem grijă și cum sunt ambalate alimentele pe care le cumpărăm. Este indicat să evităm produsele ambalate în folie de aluminiu! 

https://howandwhy.ro/stiati-ca/802-Te-omoara-incet-dar-sigur-Arunc-o-imediat-la-GUNOI-Vezi-despre-ce-este-vorba.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.