Incearca aceasta reteta de pilaf. Acestea sunt secretele calugarilor de la manastirea Prislop.
Ingrediente:
– 90 gr ciuperci feliate
– 1 cana de orez
– 2 cepe mai mici
– 2 cani cu apa
– 1 morcov
– 1 cana de orez
– 2 cepe mai mici
– 2 cani cu apa
– 1 morcov
– 2 rosii mai mici
– 2 linguri de ulei vegetal
– 1 felie de telina
– 2 ardei grasi
– 2 catel de usturoi
– sare, piper dupa gust
– 2 linguri de ulei vegetal
– 1 felie de telina
– 2 ardei grasi
– 2 catel de usturoi
– sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
1. Spala orezul si scurge-l de apa.
2. Spala, curata si taie legumele bucatele.
3. Caleste ceapa, usturoiul si ardeiul gras in putin ulei.
4. Dupa 2-3 minute pune condimentele si restul ingredientelor.
5. Dupa cateva minute pune si orezul. Tine pe foc mic, amestecand continuu, vreo 3-4 minute.
6. Toarna apa, acopera vasul si tine pe foc 30-40 de minute.
Sursa
2. Spala, curata si taie legumele bucatele.
3. Caleste ceapa, usturoiul si ardeiul gras in putin ulei.
4. Dupa 2-3 minute pune condimentele si restul ingredientelor.
5. Dupa cateva minute pune si orezul. Tine pe foc mic, amestecand continuu, vreo 3-4 minute.
6. Toarna apa, acopera vasul si tine pe foc 30-40 de minute.
Sursa
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.