joi, 20 octombrie 2016

MARE ATENTIE! Nu mai mâncați niciodată această parte din puiul de găină. Motivul vă va șoca


Povestea de mai jos a fost trimisa de un internaut care a dorit sa-si pastreze anonimatul. Este insa una reala si ar trebui sa fie citita pana la capat pentru ca dezvaluie consecintele devastatoare ale alimentatiei noastre haotice.

O femeie s-a decis sa povesteasca intr-o zi tuturor experienta groaznica pe care a avut-o in urma consumarii unui aliment pe care noit toti l-am numi banal.

„O prietena de-ale mele a descoprit dintr-o data o umflatura ciudata in abdomen si a mers la medic. Dupa un consult amanuntit, doctorii i-au spus ca are un chist crescut in zona abdomenului si trebuie operata.
Dupa operatie, medicii au constatat cu stupoare ca acesta avea in el un sange de culoare mai inchisa! Desi a crezut ca-si va reveni dupa operatie, prietena mea se afla in continuare intr-o stare foarte proasta.
Dupa cateva luni de recuperare, cand a observat ca starea ei nu se imbunatateste, a mers din nou la control. De data aceasta, medicul, altul decat cel care a operat-o initial, i-a adresat o intrebare ciudata!
Acesta a intrebat-o daca consuma frecvent aripioare de pui. Socata de faptul ca medicul a ghicit obiceiul culinar al femeii, aceasta a aprobat”.
Marea majoritate a carnii de pui din comert este injectata cu steroizi si substante menite sa accelereze procesul de crestere a puilor, pentru a indeplini consumul in continua crestere a oamenilor.
Injectarea cu astfel de substante se face prin aripi si prin gat. Astfel, in aceste parti ale corpului, cantitatea de substante nocive este mult mai mare decat in oricare alta parte.

Steroizii nu stimuleaza cresterea doar a puilor de gaina, ci actioneaza in aceeasi maniera si in corpul uman. Efectul este cu atat mai periculos la femei, din cauza modificarilor care apar la nivelul hormonal. Un consum ridicat de astfel de steroizi duce la un risc crescut al aparitiei unor chisturi, in special la nivel abdominal, dar si la nivelul sanilor.
Povestea a fost relatata de publicatia online MyHealthyBook.com si multe alte publicatii de profil. Desi nu stim cu siguranta daca, intr-adevar, chistul a fost provocat de consumul mare de aripi de pui, este totusi adevarat ca puii crescuti in ferme sunt injectati prin aripi, in mod special! Concluzia este ca ar trebui sa diminuam sau chiar sa stopam consumul de aripioare de pui.
Autor: Echipa Dr. Andrei Laslau
Sursa: www.ccplus.ro ; MyHealthyBook.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.