Ciorba de burta poate fi o incantare pentru papilele tale gustative, dar daca folosesti si aceste ingrediente, atunci cu siguranta sti ca ai reusit. Mai jos iti prezentam o reteta de ciorba de burta pe care o prepara cei mai iscusiti bucatari din intreaga lume.
Ingrediente:
1,5 kg oase de vita cu maduva
1,5 kg burta proaspata
1 radacina telina
5 galbenusuri
300 gr smantana
2 morcovi
1 lingura de faina
1 ceapa
1 legatura de patrunjel
3 linguri de ulei
2 radacini de pastarnac
piper negru, proaspat rasnit
1 capatana de usturoi
putin otet
1 legatura de patrunjel
3 linguri de ulei
2 radacini de pastarnac
piper negru, proaspat rasnit
1 capatana de usturoi
putin otet
Mod de preparare:
Modul de preparare este clasic, ca la orice ciorbita, dar trucul este acela de a adauga o lingura de faina la dressingul de galbenus cu smantana. Asta va lega ciorba si o va face mai savuroasa. De asemenea, la final, poti adauga 2-3 gogosari in otet pe care sa ii taiati in felii ca cele de burta.
Modul de preparare este clasic, ca la orice ciorbita, dar trucul este acela de a adauga o lingura de faina la dressingul de galbenus cu smantana. Asta va lega ciorba si o va face mai savuroasa. De asemenea, la final, poti adauga 2-3 gogosari in otet pe care sa ii taiati in felii ca cele de burta.
e ciorba de oase,la cate oase ati pus !
RăspundețiȘtergere