luni, 28 august 2023

Mai ai curaj să trăiești în România ?

HAOLEEEOOO PĂZEA, NEAMULEEE ! Cică DIICOT, DNA, PROCURATURA ... au deschis dosare, în urma tragediei din Crevedia. Cică sunt citați peste 30 de martori și alte asemenea frecții, alertă generală, fraților, instituțiile statului lucrează din greu, de zor, în căutarea vinovaților. VINOVATUL PRINCIPAL : INSTITUȚIA CARE A APROBAT funcționarea firmei GPL în mijlocul așezărilor cetățenilor. Au aflat cine a semnat, cine a aprobat funcționarea acestei GPL ? Câtă șpagă s-a dat ? Cât au cotizat la PSD criminalii aceștia care, pentru a-și umple conturile, au riscat viețile bieților oameni adunați în jurul caselor distruse ? Mai zice cineva ceva de azilurile groazei ? Dar de tragedia 2 mai, moartea celor doi studenți ? Dar despre morțile din spitale ? NIMIC ! Peste câțiva ani, vom afla că dosarele s-au prescris. Magistrații sunt corupți, mituiți, iau banii și închid dosarele, criminalii, hoții, pungașii rămân în libertate, noi le plătim pensii speciale. Mai ai curaj să trăiești în România ?

3 comentarii:

  1. Mihai Catruna
    Mecanismul de spalare a vinovatilor deja a inceput... Ancheta e pentru ochii naivilor si familiilor victimelor... Vine an electoral si nu pot intra oamenii in campanie cu asa probleme... Se va gasi ca deobicei solutia... Mortul e de vina!
    Răspunde
    1h
    Tanţa Ene
    Justiția lucra temeinic, de asta nu ajung la finalizare pana se prescriu faptele.
    Răspunde
    1h
    Elena Toma
    Tanţa Ene , toți sunt corupți, mituiți, iau banii și închid dosarele, criminalii, hoții, pungașii rămân în libertate, noi le plătim pensii speciale.
    Răspunde
    59m
    Marioara Nedea
    Nu. Si eu ma confrunt cu o situatie delicata. Din cauza coruptiei,am avut de indurat multe de la niste gunoaie.
    Răspunde
    44m
    Mihaela Iordache
    O tara plina de mincinoși, hoți și gunoaie care conduc ,de la un președinte care se plimba cu nevasta sa pe banii noștri. Un guvern de penali și un parlament nefuncțional....
    Răspunde
    36m
    Constantin Bidulescu
    Firmele în care fiul primarului din Caracal este asociat sau administrator au sute de contracte cu primării PSD.
    Prefectul Capitalei anunță controale la toate staţiile de carburanţi şi GPL: ”Poate că nu ar mai trebui să îşi găsească locul în centrul oraşelor” (Poate!! Până acuma ce a făcut?)
    În Paşcani, azi dimineaţă: Explozie puternică la o brutărie în care se aflau două butelii cu GPL. Un bloc a fost evacuat.
    În 2022 un şofer care transporta GPL a fost prins beat la volan şi... nu a păţit nimic!! Un caz judecat la Judecătoria Iași în cursul anului 2022 arată cum sunt pedepsiți șoferii care transport gaz petrolier lichefiat (GPL) și pun în pericol siguranța publică. În cazul de la iași, șoferul unei cisterne (prins băut la volan) a scăpat cu o pedeapsă cu suspendare.
    Răspunde
    29m


    RăspundețiȘtergere
  2. Negrescu Mircea
    Își fac datoria pt. că „OMU IE ÎNAINTE DĂ TOATE!”
    Răspunde
    1h
    Maria Simion
    Caracal?
    Răspunde
    1h
    Bunea D Dorel
    România este o țară foarte ușor de manipulat. Românii vind votul pentru o țuică, țigare sau 10 lei . Păcat că avem o țară frumoasă și bogată și majoritatea românilor o duc greu dar ne merităm soarta. Citez din marele filozof Petre Țuțea ; Suntem un popor de idioții ! În 89 au plecat comuniști prosti și au venit cei hoții. Păcat de...
    Ar putea fi o imagine cu text

    RăspundețiȘtergere
  3. Emilia Trandafir
    De-aia zilnic ies din țară zeci de autocare cu românii care s-au săturat de minciuni şi pleacă unde văd cu ochii. Cam aşa am făcut eu şi uite au trecut 23 de ani de atunci!
    Răspunde
    1h
    Mihai Catruna
    Emilia Trandafir ideea indusa votantilor rosii este ca cei plecati sa nu mai decida ce se intampla in tara...pt ca cei din afara sunt considerati tradatori... Tipic comunist acest mod de a vedea
    Răspunde
    1h
    Emilia Trandafir
    Mihai Catruna ,
    Nişte jeguri ordinare! Eu locuiesc de 23 de ani aici, dar cum familia mea este impărțitã, jumătate in țară, jumătate in Spania, sunt impărțită şi eu in două. Dar asta nu inseamnă că voi renunța vreodată la naționalitatea mea şi că nu voi veni in țarã de câte ori va fi nevoie să fim impotriva guvernării celor care au dus țara la ruină!
    Răspunde
    16m

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.