vineri, 25 august 2023

Suntem proști sau doar luați drept proști ?

Știrile abundă cu informații despre consumul de droguri, substanțe interzise. Mă întreb, de unde au românii bani să cumpere drogurile astea, să-și distrugă sănătatea, viața lor și a altora, cum s-a întâmplat cu drogatul criminal care a curmat viața a doi tineri studenți la Vama Veche. Procurorii și magistrații îl vor scăpa pe criminal, curând auzim că va fi internat la o clinică în Italia, Franța, cât mai departe de România. Mai avem un caz sfidător, criminalul Iorgulescu, scăpat de jegurile care pretind pensii speciale. Ignoranța neamului are preț scump. Suntem proști sau doar luați drept proști ? de își permit manipularea pe față ?

Un comentariu:

  1. Liliana Brasoveanu
    Si eu ma intreb de unde au copiii astia atatia bani?
    Răspunde
    6h
    George Sterea Enache
    Acest individ trebuie ,, aninat , si parintii la inchisoare , aceasta-i pedeapsa ce-o merita aici pe pamant , asa-i crestineste , atata timp este aici cu noi , nu se poate altfel !
    Răspunde
    6h
    Marian Preo
    Sarakiile se drogau și inainte cu prenadez, doar cei din familii bune își permit droguri scumpe.
    Lumea a uitat de băiatul lui Țiriac și cât s-a chinuit ta-su sa-l scape atât de justiție cât și de dependenta
    Răspunde
    6h
    Editat
    Elena Jørgensen
    Cum puteti sa va intrebati de unde au bani pentru droguri . Criminalul este fiului unor camatari care au 300 de apartamente in Constanta Bucuresti . Criminalul a mai fost gasit drogat ,iar acum a fost eliberat si lasat sa conduca ,dupa ce au gasit droguri ,nu avea actele masinii,nu avea RCA si politistul nu era de la rutiera si a primit ordin sa-l lase sa plece . Pana la urma mortii vor fi vinovati ,ca si-n alte cazuri .
    Răspunde
    5h
    Elena Toma
    Elena Jørgensen , m-am referit la toți cei care se droghează, consumă substanțele interzise... e dezastru, în toate orașele, la mare, la munte, auzi că unii și alții fac matrapazlâcuri, drogați. Nu toți sunt mafioți... ar însemna că suntem Țara manelelor și a Mafioților.
    Răspunde
    3h
    Editat
    Constanti Radulescu
    Elena Jørgensen Și părinții lui sunt niște bestii umane!
    Răspunde
    2h
    Elena Jørgensen
    Elena Toma din pacate poti constata cine sunt cei care se drogheaza si din ce familii vin . Mafia si clanurile sunt la putere pentru ca cei care ar trebui sa aplice legea sunt corupti . Este o asa increngatura numai in cazul asta ,incepand dela parinti,care au fost camatari ,la avocata care este ruda cu sub prefectul ,la primarul de la Limanu care are suprematie in zona , politia care a ordonat sa-i dea drumul sa plece si drogurile sa le lase la politie in containarul unde functioneaza pentru ca primarul a luat imobilul sa-l repare ,test antidrog nu aveau . Deja se discuta ca tineri au fost vinovati ca mergeau pe carosabil nu soferul criminal care fusese reclamat la 112 ca circula aiurea . Este o asa increngatura incat nu se va face lumina si nici dreptate . Dumnezeu sa-i odihneasca ,dar nu-i drept ce se întâmplă.
    Răspunde
    1h
    Victor Manole
    Poliția e doar de promenadă, de la cap până la coadă, precum câinii cu colaci în coadă!
    Răspunde
    5h
    Dumitru Dorel Dumitru
    Foarte trist dar și părinții sunt de vină ! Dacă îi cumperi la copil de clasa 1-a telefon de 4000 lei pretențiile lui vor crește pe fiecare an. / Stimată doamnă vă doresc o zi plăcută !
    Răspunde
    5h
    Elena Toma
    Dumitru Dorel Dumitru , mulțumesc, la fel, dvs. dle DDD
    Răspunde
    3h
    Dumitru Dorel Dumitru
    Elena Toma
    Ar putea fi o imagine cu bujor
    Răspunde
    3h
    Elisabeta Andrian
    Numai unde trebuie acționat de maximă urgență, nu zice nimeni nimic:
    Depistarea și oprirea clanurilor de traficanți!!!
    Sunt atât de invincibile aceste clanuri, încât bietul polițist-un om și el, nu-i poate veni de hac.Ar trebui ca Poliția să aibă mai mulți câini dresați pentru depistarea lotului de substanțe criminale.
    În caz contrar, chiar și copii fără bani ar putea primi sub diferite sucuri inocente primele doze nebănuind ce ingerează și devin dependenți.
    De stârpit acest flagel de la rădăcină, nu se va putea, dar măcar de a-i împiedica răspândirea în rândurile viitorilor "dependenți"!!!
    Răspunde
    4h
    Editat
    Constanti Radulescu
    Statul nu face nimic în acest sens, nici sa oprească, nici sa pedepsească!
    Ce o da domnul, în primele rânduri ei și beizadelele lor folosesc aceste nenorociri și scot și bani din durerea altora!
    Dezgustător, revoltător și trist!
    Răspunde
    2h
    Constanti Radulescu
    Oare nimeni nu poate rezolva aceasta problema acuta din România?
    Nu interesează pe nimeni, se scot bani din droguri, lumea moare, avocații ii apară, judecatorii și procurorii așișderea și tot asa!
    Răspunde
    2h
    Elena Jørgensen
    Constanti Radulescu,nu se va face nimic .
    Răspunde
    1h

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.