duminică, 6 august 2023

MAREA BALAMUCEALĂ SMUCEALĂ UNTOLD... DE RÂSU PLÂNSU !

MAREA BALAMUCEALĂ SMUCEALĂ UNTOLD... DE RÂSU PLÂNSU ! Cum spuneam, UNTOLD, program de prostire, dezmăț, îndobitocire în masă. Reporterul tv. transmite, de la fața locului. În imagine : zbucium, joc de lumini amețitor, fumigene colorate, artificii, zgomot infernal și pațachine, cică artiștii, care, cu microfonul în mână, aleargă, de la un capăt al scenei la altul, grohăind vertiginos. Bineînțeles, nu se înțelege nimic, uriașul sunet spărgând timpanele, în ritmul deșănțat al țopăielii acompaniată de strigătele , urletele mulțimii. Totuși, câteva fătuci, venite pentru prima oară la marele festival, își manifestă încântarea, privind cu plăcere camera de luat vederi, străduindu-se să facă și impresie. 🙂 Întrebate ce le place cel mai mult din marea deșănțeală, replică, pe rând : luminile, strigă una, ” decorațiunile”, zice alta 🙂 atmosfera incendiară, îngaimă alta. Dar nimeni dintre cei intervievați nu a spus măcar o dată că le place MUZICA, cea care, în mod normal, ar fi trebuit să fie liantul principal al adunării masive. Care muzică, bre ? întreb și eu, așa, ca o novice în ale muzicii profesată timp de 25 de ani, profesor de canto cu reale succese ale elevilor mei. UNTOLD este o poveste tristă, aducătoare de venituri la bugetul local și în buzunarul organizatorilor, care, în nemernicia lor, angrenează mulțimea în iureșul prostului gust. Muzica e doar închipuire. Deși le-a luat foc scena, sataniștii nu înțeleg nimic 🙂 Continuă marea minciună muzicală. Cu nimic mai prejos, șlagărul iubirii : ”Ești viața mea, fără tine nu pot sta, alele, lei, lei... ”șlagărul verii, cică șlagărul iubirii, anunță televiziunea de tâmpire programată a maselor urmăritoare 🙂 🙂 Vai de viața noastră. Mă refugiez pe MEZZO... un pian îmi spală auzul afectat de mizeriile auzite.

Un comentariu:

  1. Katy Iane
    Plecaciune! Duminica frumoasa!

    Răspunde
    1z
    Elena Toma
    Katy Iane 🌺☘🍀
    Răspunde
    1z
    Liliana Brasoveanu
    Ia de aici: https://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-26444927-video-cum...
    VIDEO „Cum dă din găo*ză”. Controversă la UNTOLD. Versurile obscene ale lui Gheboasa fierb internetul
    LIFE.HOTNEWS.RO
    VIDEO „Cum dă din găo*ză”. Controversă la UNTOLD. Versurile obscene ale lui Gheboasa fierb internetul
    VIDEO „Cum dă din găo*ză”. Controversă la UNTOLD. Versurile obscene ale lui Gheboasa fierb internetul
    Răspunde
    1z
    Liliana Brasoveanu
    Dar cu lamaie . Ca o sa-ti vina sa vomiti
    Răspunde
    1z
    Vasile Dan Marchiș
    Atâta este nivelul submediocru al tinerilor prin care pot percepe muzica doar la nivel de zgomote, vuiete, zdrăngăneli, urlete nu ca artă pe linie melodică.
    Răspunde
    1z
    Florin Ciobanu
    Cu așa tineret, România n-are niciun viitor! 😥
    Răspunde
    1z
    Nicoleta Cristea
    Acesta este nivelul de cultură azi.
    Răspunde
    1z
    Maria Panescu
    Program pentru demenți !.
    Răspunde
    1z
    Mihail Mircea
    INVOLUȚIA SPECIEI UMANE !
    Acesta ar trebui să fie numele ,,spectacolului"....
    Răspunde
    21h
    Gheorghe Gicosu
    Acum,vedeti de ce au bagat invatamantul,in cacat ????
    Răspunde
    5h


    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.