duminică, 27 august 2023

CUM A FOST POSIBIL... ?

CUM A FOST POSIBIL... ? întrebarea de bază adresată de media, iar noi, națiunea, majoritatea analfabeți, inculți, neam de proști, recunoscuți, rămânem gură cască la tupeul cu care factorii responsabili pentru crimele comise, jaful comis, explozii, activități ilegale , etc... ei, autorii tuturor relelor se străduiesc să ne convingă ( pentru a câta oară ? ) , că suntem proști, tâmpiți, iar ei fac ce vor cu viața noastră, manipulați, striviți de greutățile vieții, neputincioși, în fața mizeriei, LA OREDINEA ZILEI, ÎNTREBAREA : CUM A FOST POSBIL ca GPL Crevedia să funcționeze ilegal ? Păi, la fel cum și azilurile groazei și alte unități funcționau ilegal, simplu ! Se întreabă cum averile mafioților, etc... sunt posibile, dar nimeni nu face nimic pentru a împiedica nenorocirile. Există o singură explicație: CORUPȚIA - mituirea politicienilor, polițiștilor, magistraților, marea caracatiță care funcționează la cote maxime. Prostimea plătește taxe și impozite, nenorocirile se țin lanț, cu acordul, acceptul tacit al celor mituiți, care, pentru milioanele, favorurile primite să închidă ochii. Apoi, asistăm cum aceiași corupți aleargă din colț în colț, chipurile, să facă dreptate, să descopere adevărul, râzând de noi, sfidîndu-ne inteligența, salvarea lor fiind magistrații care clasează dosarele, termenele ajung la prescriere. Să nu zicem că iau salarii și pensii speciale nemeritat. În acest timp, românimea își duce traiul, scârbit de prosteala pe față. Hai, că deja nu mai încape atâta silă.

2 comentarii:

  1. Constanti Radulescu
    A fost posibil!
    Din grija autorităților are încalcă legea în fiecare zi și cu fiecare ocazie, bani sa iasă și cei care umbla cu smecherii niște hoți și noi niște prosti care nu mai facem nimic, nici măcar gălăgie!
    Asa ne trebuie!
    Sa suferim și sa votam hoții și incompetenții pana nu mai putem, sa murim pentru bunăstarea lor!
    Amin!
    Răspunde
    20h
    Tanţa Ene
    Mulți , fără empatie și fără școala. Las’ca merge și așa. Și merge pentru ca nimeni nu da socoteala, tot aia ies mereu in fata. De neînlocuit precum Arafat.
    Este posibil ca GIF-ul să conţină 100, Keep It100, One Hundred şi 100Emoji
    Răspunde
    20h
    Editat
    Constanti Radulescu
    Toți sunt niște mizerabili, poți sa scoți omul din mizerie dar este imposibil sa scoți mizeria din om!
    Repet... niște mizerabili care au distrus poporul și au pus tara pe butuci!
    Cu asemenea hoți, drogați, analfabeți,.... nu se mai poate face nimic, ne îndreptăm spre dezastru!
    Răspunde
    20h
    Editat
    Dumitru Dorel Dumitru
    Cum este posibil să faci crimă cu premeditare și să stai 10 ani la pușcărie să ai dreptul la cameră intimă, țigări și bautură ? Dacă sunt pedepse mici ce ne mai mirăm de corupție , etc ... / Multă sănătate stimată doamnă !
    Răspunde
    20h
    Elena Toma
    Dumitru Dorel Dumitru , la fel dvs, dle DDD
    Răspunde
    20h
    Dumitru Dorel Dumitru
    Elena Toma vă ofer cu drag flori de la mine din grădină !
    Ar putea fi o imagine cu bujor
    Răspunde
    20h
    Elena Toma
    Dumitru Dorel Dumitru
    Ar putea fi o imagine cu câine
    Răspunde
    20h
    Dumitru Dorel Dumitru
    Elena Toma SUPER !
    Răspunde
    20h
    Mihaela Iordache
    Urlu în interiorul meu de atâta mizerie în care trăim. Cum își dau mâna să spele toate cele ce se întâmplă, cu incompetenta lor...
    Răspunde
    20h
    Victor Manole
    Corect și adevărat tot ce spuneți!
    Răspunde
    20h
    Marius Rotar
    Legea este aceea barieră.....doar booii se opresc la ea....premierul acum face niște declarații grețos de absurde...dar e premier...și își apără apără funcția....La noi este sport național încălcarea legilor.....că suntem ocrotiți de constituție.....
    Răspunde
    20h

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria Panescu
    Suntem scârbiți ! Se întâmplă că nu se i-au măsuri cu acești Godei ! Corupție în justiție!Corupție peste tot !
    Răspunde
    20h
    Elisabeta Andrian
    În toate domeniile se creează câte o compilcitate tacită a breslei (în lumea medicală, în justiție, în poliție...), încât nu ne mai întrebăm de mulți ani: cum? de ce? că de prost ce votăm?...etc. Oriunde ar intra un om cinstit, specialist într-un domeniu, competent profesional, bine intenționat; exact așa cum leucocitele se înmulțesc și înconjoară să izoleze infecția, așa este înconjurat, descurajat, izolat, alungat (asta în cel mai bun caz, dacă nu-i fabrică dosar pe viață) de către cei bine fixați în posturile lor, de regulamentul intern pe care și l-au făcut și îl păzesc cu strășnicie.
    Aproape zilnic am ghinionul să-i văd chipul odios al asistentei-șefe din spital, pe care am înrăznit s-o trezesc din somn, când mama operată se zbătea între viață și moarte.
    M-a certat.Îndrăznește cineva să apeleze la medicul de gardă?!
    Nu e lăsat chiar de către asistente, chiar dacă medicul și-ar onora misiunea de gardă.
    Educația unei societăți poate ajunge în prăpastie!
    De unde să se înceapă "reparația" și de către cine?!
    Și asistăm, neputincioși, la exodul masiv al valorilor, spre alte țări, în căutare de viitor, de recunoaștere...🥶
    Răspunde
    19h
    Editat
    Florin Ciobanu
    Suntem o țară în disoluție! 🤮
    Răspunde
    18h
    Gheorghe Gicosu
    Chiar ca nu mai putem face nimic !
    Răspunde
    17h
    Editat
    Elisabeta Andrian
    Și ne uităm cu spaimă întemeiată la ce incendii se produc odată cu încălzirea globală, cu neglijența sau incompetența, iar noi nu avem spitale pentru marii arși, nici protocoale pentru aceștia, încă de la dezastrul de la Colectiv!
    Tot felul de unități care funcționează fără aviz de funcționare, de ISU!
    Răspunde
    17h
    Iordache Ella Marinela
    A fost o perioadă când mi-ați lipsit tare mult; am crezut că ati fost amenintata; văd că v-ați revenit de ceva vreme si mă bucur.
    Răspunde
    14h
    Elena Toma
    Iordache Ella Marinela , nu m-a amenințat nimeni, deocamdată. Comentariile mele se bazează pe fapte reale, nu-i vina mea că țara geme de corupți, hoți, pungași, etc.
    Răspunde
    1h

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.