sâmbătă, 15 iunie 2024

Loredana a lui Groza 🙂 XENA princesa guerreira



🙂
XENA princesa guerreira, Loredana Groza noastră.
Purtând vestimentația celebrei Xena copilăriei noastre, în fața a peste 50.000 de spectatori, ” Loredana Groza și dansatoarele au întreținut atmosfera pe Arena Națională ” anunță mass media românească. 🙂 Acompaniată de orchestra armatei, celebra artistă, la cei peste 53 de ani, nu se sfiește să-și arate coapsele, fesele implantate, trupul de sirenă. 🙂

Nimic surprinzător, ne mândrim cu frumusețea fizică a artistei, doar că nu am înțeles, grea de cap cum sunt, cum și-a permis să cânte MĂRIOARĂ DE LA GORJ îmbrăcată ca la bâlci, cu mișcările dansului erotic ? Din partea mea, să cânte și în k_urul gol, de prost gust a fost și rămâne, cu toată verva ei de tinerică reîntinerită de dragoste. Dar nu te atinge de cântecul de aur al Mariei Tănase, că te fac albie de porci, panaramă ce ești. Cu vibrato ăla al tău de capră în călduri, spurci frumusețe de cântec, maltratezi biată linie melodică, interpretarea jignitoare, o sculași pe Maria Tănase din mormânt. Revino-ți, mai ai timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.