marți, 14 iunie 2011

Av. Eugen Ostrovschi m-a ameninţat : "Îţi fac şi reclamaţie şi proces " - Elena Toma

Azi, 14 iunie, 2001, l-am căutat iar pe av. Eugen Ostrovschi. M-a ameninţat că "mă reclamă şi îmi face şi proces", dacă îl mai deranjez ! Apreciat ca fiind printre cei mai buni avocati din România, exceleând în pledoarie :))) iată, acest nemernic, care a tăcut atâţia ani, NU doreşte să-mi explice :

- ce s-a întâmplat cu procesul aflat pe rol, la tribunalul din Tel Aviv, in 1995, cum a fost posibil ca procesul să se închidă în absenţa mea, fără ca dosarul meu
- să ajungă la comisia DE SĂNĂTATE, ptr a fi analizat,
- fără actele medicale la dosar,
- fără procesul verbal de constatare a accidentului,
- şi tot eu obligată la plata a peste 4800 de şekeli, ptr. tratament la spitalul Ihilov, unde am ajuns internată, la numai trei două, trei săptămâni de la accidentul suferit in 10 iulie, 1991.În 1995, av. Eugen Ostrovschi a vorbit, personal, la telefon, din apartamentul meu din Bucureşti, Piaţa Unirii, cu altă hahaleră, avocata Mira Wolf din Tel Aviv, ambii conştienţi de situaţia disperată în care mă aflam la revenirea din Israel. Profitând că memoria nu m-a ajutat, atâţia ani, nu ştiu nici în ziua de azi ce s-a întâmplat la Tel Aviv, cum a fost posibil ca, pentru toate traumele suferite în urma accidentului, 5 ani bolnavă, amnezică, în Israel, alţi 12 ani marcaţi de memoria afectată şi neputinţa fizică, sănătatea precară, viaţa de familie distrusă, cariera profesională terminată, să primesc 3000 dolari, chipurile despăgubire, în timp ce numai în Israel contractele mele erau evaluate la 1300 dolari pe lună ?

Desi am transmis mai multe semnale, av. Eugen Ostrovschi NU a catadixit să mă contacteze, să-mi explice şi mie ce s-a întâmplat, ce a discutat cu avocata Mira Wolf. Au vorbit in limba engleza, nu-mi amintesc ce şi cum a fost atunci. Marele avocat, desi l-am sunat anul trecut, in iunie, m-a pasat, amintindu-şi de mine, scuzându-se că abia după vacanţa ne vom putea intâlni, solicitându-i o întrevedere, logic ! A trecut şi mama şi bunica vacanţei, şi, azi, la un an de zile, revenind asupra problemei, NU doreşte să mă vadă. Mai mult, tot el m-a ameninţat că mă reclamă şi îmi deschide proces ! I-am reamintit că îmi datorează nişte răspunsuri plus plata convorbirii telefonice cu Israel.

- Ce fel de om eşti, av. Eugen Ostrovschi ? Tu, printre cei mai buni avocaţi !? Tu mă ameninţi ?! De ce ai închis telefonul, dacă ai conştiinţa curată şi nu te mustră, pentru felul în care m-ai tratat ? Mă ameninţi cu proces si reclamaţii ? Unde mă reclami ? Ok ! Află că până nu ajungi cu mine în instanţă, NU voi renunţa să insist, să aflu adevărul. Te-au mituit evreii implicaţi în acel proces, ca să nu te amesteci, să nu dezgropi morţii, pentru aflarea adevărului şi a mi se face dreptate ? La momentul acela puteam face recurs, dar m-ai lăsat fără niciun sprijin, hahaleră, inimă de câine ce eşti !! NU ţi-ar mai ajuta Dumnezeu.
- Dă-mă în judecată, reclamă-mă. Să afle toată lumea ce pledoarii de excepţie eşti tu în stare să faci, în apărarae intereselor celor care-ţi solicită ajutorul. Chiar dacă nu aveam bani să te plătesc, atunci, trebuia să îţi fie măcar milă de un concetăţean al tău, nevinovat, ajuns în situaţia mea, păcălită de evreii implicaţi în dosarul meu ţinut pe rol, timp de 2-3 ani, fără ca eu să am viză legală de şedere, victimă a manipulării, muşamalizării cazului meu.
Ruşine să-ţi fie ! Dă-mă în judecată ! Reclamă-mă ! Abia aştept să-ţi văd zâmbetul.
- Ai ajuns mare şi tare ? Ei, bine ! Eu nu mai am nimic de pierdut. 

Să dea Dumnezeu, atâţia bani să mai câştigaţi, Tu şi tot neamul tău, 
câţi bani am câştigat eu, intre 1991-2011.
..........................................................

Dle av. Eugen Ostrovschi, pentru o mai bună înţelegere, să aveţi ce scrie în reclamaţie şi să dovediţi, la proces :)))) 

recitiţi :


Aştept să primesc citaţie. Succes !