luni, 10 iulie 2023

ALE LE, ALE LE... haoleu, ce ne facem, bre ?

ALE LE, ALE LE... haoleu, ce ne facem, bre ? S-a încheiat panarama zgomotoasă de la malul mării. Neversea, marele bîlci demonstrează încă o dată cât de ușor pot fi manipulați tinerii noștri. Joc de lumini, gălăgie, la maximum, întreținută cu melodii de doi lei , și nici aceia, păcăleli muzicale, fredonate de auditoriu 🙂 iată rețeta petrecerilor pigmentate cu beție, droguri, care fascinează tinerele vlăstare românești, viitorul de aur al neamului. Degradat, agramat, incult, analfabet funcțional, reprezentat cu cinste de acești tineri căzuți în extaz, aburiți, amețiți de impresiile lăsate în urma sa de acest nefast Neversea, care aduce peste 20.mil. euro la bugetului orașului Constanța, dar contribuie, amplu, la prostirea, tâmpirea auditoriului. Dar, vorba aceea : de gustibus non est disputandum ! Nu e ușor să fii pe placul inculturii. Elena Toma

2 comentarii:

  1. Cristian Gabriel Vulpoiu
    Dar un festival national si chiar international al culturii de ce nu se face ? Pentru ca nu ar aduce atatia banuti la buget si nu ar aduna toate scursurile precum Neversea si alete de acest gen. Mi-as dori un festival al cartii la care sa fie distribuite participantilor si vizitatorilor carti gratuite dar nu se vrea, nu e profitabil
    Răspunde1h
    Cozmei Ecaterina
    Nu numai la noi e asa ci în toată lumea.In excursiile prin Europa s-a potrivit sa asist la doua festivaluri, unul în Germania unde am văzut mulți drogați și homo sexuali exhibiționisti ,în timp ce la întrare pe turiști ii cautau sa nu cumva sa aducă băuturi.La sfârșit era dezastru pe jos.Ca după cutremur .La fel și în Elveția.Ai noștri nu vor sa fie mai prejos.Se duc ca să urle ,cât mai dezmatati și în căutare de sex.Daca am fi cu toții cunoscători de limbi străine am înțelege versurile celor care lălăie pe scene și ne-am îngrozi cum îl invoca pe Satana și ce libertate visează ei.Timpuri rele ne așteaptă.De curând la Viena[nu pot sa expun] în centru, în fata unei mulțimi niște tineri dezbrăcați complet mimau scene de sex.Asta este "Europa educata" .
    Răspunde32m

    RăspundețiȘtergere
  2. Elena Jørgensen
    Parca la Cluj este altceva ,tot indobitocirea a tinerilor ,care nu mai asculta muzica buna ,nu se duc la concerte adevarate se duc sa zbiere si sa surzeasca ,sa bea si sa se droghez .peste 20 de ani acestia vor fi asistatii social somerii,narcomanii,hotii ,care vor bantuii ca zombii.

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.