duminică, 25 iunie 2023

FESTIVALUL SAGA - BUCUREȘTI, marea țopăială

FESTIVALUL SAGA - BUCUREȘTI, marea țopăială Reporterul, cu microfonul printre extaziații participanți la acest așa zis festival SAGA. - Este nemaipomenit , urlă la microfon o tânără, în delir. - Pentru prima oară văd așa ceva, este minunat, completează un altul, dându-și ochii peste cap, plin de euforie, în timp ce cameramanul oglindea atmosfera incendiară plină cu fumigene, reflectoare, o așa zisă muzică - o harababură de sunete care-ți spărgeau timpanele, ritm îndrăcit susținut de neica nimeni DJ veniți de peste mări și țări, și alte voci necunoscute, promovate de jegurile profitoare, în lumea inculților. - Asemenea manifestări adună tinerii noștri, viitorul de mâine al țării, mândria noastră. Ți-e greu să-i privești cum țopăiau, gesticulau, aproape dezbărcați la piele, fetele etalându-și sutienele dantelate, abdomenele aproape plate, ca să nu se zică_că n-au valoare 🙂 ( cu cacofonie, la asemenea imagini ) 🙂 De-ar urla prostia. Marfă de export, aceste UNTOLD, SAGA, și alte asemenea mizerii, care umplu buzunarele organizatorilor, profitori jegoși, labe triste apărute pe scena românească parcă pentru a dovedi prostia, demagogia, incultura, decadența tineretului român, pierdut pe drumul ierburilor ucigătoare, prin boscheții plini de gemete, ale partidelor de sex timpuriu, necontrolat. Aceste mega manifestări prin care mișună distribuitorii de substanțe interzise au luat locul minunatelor competiții muzicale Cerbul de aur, Mamaia, etc... evenimente de marcă, șansa iubitorilor muzicii să-și etaleze talentul, în spații special amenajate, cu public decent îmbrăcat, elegant, prin simplitate. Doamne, mare Ți-e grădina !

Un comentariu:

  1. Elena Jørgensen
    Este trist ,mai ales ca oamenii nu vad incultura si prostul gust si dau vina pe profesori că nu-i educa. Pe cine sa educe,pe hoardele de maimuțe coborate din mașini bengoase ?
    Răspunde6h
    Viorel Dodan
    Să luăm în calcul, totuși, că există posibilitatea ca unii dintre cei prezenți acolo să ajungă și la lansări de carte, simpozioane culturale, vernisaje de expoziții sau alte evenimente ,,serioase”! Iar participarea la astfel de festivaluri să fie doar așa, un ,,moft”, o deconectare de la celelalte preocupări ,,elitiste”... 😉
    Răspunde6h
    Reli Tescaru
    Viorel Dodan,zău?
    Răspunde5h
    Viorel Dodan
    Reli Tescaru https://www.youtube.com/watch?v=p1v5Vi5slt8...
    Vai, aceste cuvinte ne doare
    YOUTUBE.COM
    Vai, aceste cuvinte ne doare
    Vai, aceste cuvinte ne doare
    Răspunde5h
    Elena Jørgensen
    Viorel Dodan 🤣🤣🤣
    Răspunde4h
    Constanti Radulescu
    Cum sa vezi ce au in creierele minuscule cand nu le ajungi cu prajina la nas!
    Daca au masini se cred dumnezei, vinovati sunt parintii si inconstienti ei !

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.