miercuri, 18 noiembrie 2020

Uneori îi tratăm cel mai rău pe cei care ne iubesc cel mai mult

 Există câţiva oameni, foarte puţini, cărora chiar le pasă de tine. Îi poţi identifica după faptul că ei sunt acolo când tu eşti cea mai proastă variantă a ta posibilă. Oameni care rămân lângă tine cu iubire şi compasiune chiar când nu ai nimic de oferit.

Oameni care nu s-ar da înapoi să aiba grija de tine daca ai fi bolnav. Poate e mama sau tata, poate fratele sau sora, poate iubitul sau iubita sau cel mai bun prieten sau prietenă. Oricare ar fi, identifică-i şi pune-ţi poza lor la vedere ca să nu uiţi că ai comite cel mai mare păcat să îţi baţi joc de ei, chiar dacă ei te-ar iubi şi atunci.

Natura umană are câteva contradicţii. Una din ele este că îi tratăm cel mai prost pe cei care ne iubesc cel mai mult.

Calitatea vieţii tale depinde foarte mult de calitatea oamenilor cu care te înconjori, de relaţiile pe care le menţii şi le cultivi.

Când observi că un om îţi face rău, în mod repetat, ţine minte că acceptarea ta nu face altceva decât sa îi încurajeze comportamentul. Nu se va schimba pentru că nu are de ce. Însă tu poţi oricând să decizi dacă, cât şi cum interacţionezi cu orice persoană din viaţa ta. Indiferent cât de apropiata îţi este ea.

Alege înţelept oamenii cu care te înconjori!

https://randuripentrutine.eu/uneori-ii-tratam-cel-mai-rau-pe-cei-care-ne-iubesc-cel-mai-mult/?fbclid=IwAR2IMqKkKDM6mySOSruq31q5NwmCqUkIHamxBp0bmJSThu73mUVseAVDqpI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.