vineri, 12 iunie 2020

BREAKING NEWS XXL

Bună dimineața, prieteni ! Ecoul ” Haz de necaz XXL ” încet, încet, se stinge. Prima ediție a concursului s-a încheiat. Putem spune că perioada ” izolări” la domiciliu a adus în lumină satira, umorul aflat la ” înghesuială ” . Și ce bine-i stă românului făcând haz de necaz 🙂 Parcă ar fi născut pentru asta, nu-i așa ? Felicit participanții, onorată să vă promovez creațiile. Bun venit, în grupul nostru, concurenților acestei primei ediții de satiră și umor. Fie să împărțim împreună acest spațiu virtual întru prietenie, omenie, echilibru, armonie și frumos.
  • Aștept propuneri pentru o nouă competiție, un nou concurs, tematica, la alegere. Nu de alta, dar vin căldurile și iar suntem nevoiți să rămânem la domiciliu. Pentru a ne trece vremea mai frumos, demarăm un nou concurs. De ce nu ?
Vă prezint autorii care, până azi, au comandat cartea ”Haz de necaz”. Prof. Constantin Bidulescu, prof. 
Florica Patan
Virginia Parvu
, prof. 
Calota Rodica
, artist 
Diana Adriana Matei
, prof. 
Nică Janet
, prof. Nicușor Constantinescu, ing. Laurențiu Ghiță, prof. 
Elena Capatina
Lazar Ioan
Micut Ion
Mirela Grigore
.
Cu cât strângem banii mai repede, pot trimite cartea la editură. Cu permisiunea dvs., aș vrea să organizez gala de premiere și lansarea cărții ”Haz de necaz XXL ” la final de iulie - august, în funcție de doleanțele dvs., respectând starea de relaxare impusă de guvernanți.
Reiterez : cei care doresc să comande cartea noastră o pot face până la data de 20 iunie. Relații, la tel 0754 993 748, în privat sau la adresa elenatoma2010@gmail.com
Vă doresc tuturor weekend cu pace și lumină în suflet.
Cu prețuire, Elena Toma - organizator.

2 comentarii:

  1. Constantin Bidulescu
    Propun un concurs cu tema „Vară, soare, munte, mare” cu subtemele
    Rondeluri estivale (3 rondeluri)
    Epigrame estivale (3 epigrame)… Vezi mai mult
    · Răspunde · 1h
    Elena Toma
    pictogramă ecuson
    D-le Constantin Bidulescu, minunată propunere. Așteptăm și altele și vom supune la vot 🙂 Să împăcăm viitorii concurenți.
    · Răspunde · 1h
    Scrie un răspuns...


    Simona Lepadatu
    Propun organizarea celei de-a doua ediții a concursului de "Basme și poezii pentru copii". Sau legende... Deoarece este vacanță vom avea timp să lecturăm basmele.
    · Răspunde · 47m
    Elena Toma
    pictogramă ecuson
    Domniță Simona Lepadatu, trecem și propunerea dvs pe răboj, apoi, vom vota ce și cum... Mulțumesc pentru implicare. O zi frumoasă... 🌹

    RăspundețiȘtergere
  2. Sabino Et Anica Fraschini
    Bună dimineața și ziua, tuturor! Mă gândesc demult la un soi de interviu. Eu am pregătite câteva întrebări, se pot formula și altele, pentru a crea un "pachet". Înscrișii la concurs ar răspunde la aceste întrebări, iar juriul ar selecta cele mai interesante, complexe... răspunsuri. Desigur, se pot fixa reguli. Răspunsurile premiaților și chiar ale tuturor participanților s-ar putea publica într-o culegere.
    Știți de ce mi se pare binevenit un astfel de "interviu"? Pentru că ar fi dezvăluite lucruri legate de adevărata viață și personalitatea noastră, despre idealurile, convingerile, speranțele, proiectele noastre... Toate acestea nu apar grupate în nicio creație artistică...
    Domniță Elena, putem concepe un astfel de "challenge", dacă doriți, iar toți ceilalți prieteni își pot aduce contribuția.
    Vă îmbrățișez pe toți, sănătate și numai bucurii!🌈💖🌞🙏🏻🍀💐😘
    Cu drag, Anica
    · Răspunde · 4m · Editat
    Elena Toma
    pictogramă ecuson
    Trecem pe răboj propunerea, desigur, ne vom consulta, vom decide împreună ce e mai bine, mai frumos, mai provocător.

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.