sâmbătă, 27 iunie 2020

GALA DE PREMIERE HAZ DE NECAZ -

Dragi prieteni ! Am publicat, ieri, aspecte de la un eveniment desfășurat în aer liber: lansare de carte a domniței Elena Căpățînă, expoziție de pictură, accesorii vestimentare, etc, găzduit de Parcul Marghiloman din Buzău. Evenimentul a fost dedicat buzoienilor și nu numai. Pentru localnici a fost ușor să participe și m-am bucurat văzând interesul pentru creația artistică a concetățenilor.
Cum vom proceda noi, pentru lansarea cărții Haz de necaz XXL, cei nominalizați la premiile Haz de necaz XXL, autorii care vor lansa cărți, expo pictură, vestimentație, etc ?

Invitația va fi pentru toți cei interesați, doar că distanța fiind un impediment, nu știu câți vor dori să participe ?
Din semnalele primite, nici laureații nu vor ajunge toți, preferând să primească premiile, cartea Haz de necaz, prin Fan Curier, cu plata ramburs.
În principiu, 29 august rămâne data solicitată de mai mulți autori, urmând să vă comunic locația, spațiul, ( de preferat ),  la Biblioteca Județeană Dinicu Golescu sau într-un parc - expuși la vreo ploaie, dar riscăm ? 🙂
Aștept părerile dvs.  Văd că o nouă stare de urgență ne va prinde din urmă. Cred că, dacă se limpezesc apele, bine ar fi să ne grăbim, să ne revedem la finalul lunii iulie... cel târziu august.... cumva trebuie să rezolvăm... Eu voi acționa conform dorinței dvs. Pe câte persoane putem conta ? Să ridice mâna :)
Să auzim de bine. Elena Toma - organizator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.