sâmbătă, 18 septembrie 2010

Viaţă de pensionar - Argeş Tv

Liniştea serii mi-a  fost întreruptă de sunetul prelung al telefonului. O voce necunoscută, agitată, mă anunţă:
- Bună seara, d-na Elena . Uitaţi-vă, repede, pe Argeş Tv. 
- Ce să văd, draga mea ? 

- Pensionarii din clubul dvs. sunt  în emisiune. 
- Minunat ! Mă voi uita, chiar acum. Seară bună.
Oftez,  cu gândul la câte am fi putut realiza împreună dacă mişcarea social - cultural -  artistică înfiinţată de mine, şi în Piteşti,  nu ar fi fost scindată de interesele partidelor politice.
La Argeş TV, post de televiziune din ograda lui Cornel Penescu, derulează emisiunea
Viaţă de pensionar.
Un grup de pensionari îmbrăcaţi în costume populare fac animaţie în jurul unor solişti amatori de muzică populară. Fac parte din clubul pensionarilor  înfiinţat de Emil Ionescu, sponsorizat de PSD. Se cântă fals, mă doare auzul. Nu pot asculta până la capăt. Dar rezist. Ahhh.. ce fals cântă pensionara aceasta, de unde or fi adus-o, fraţilor !!. Atâta prostituţie artistică, nu se poate.
Îmi amintesc cele câteva convorbiri avute cu d-l Cornel Penescu. L-am rugat să-mi aprobe realizarea unei emisiuni pentru pensionarii din Club XXL înfiinţat în Piteşti. Nu am reuşit să conving. Ideea însă nu a rămas neluată în seamă. Emisiunea propusă de mine este realizată de d-ra Gabriela Hirică, care, emoţionată, ne invită să urmărim emisiunea, în fiecare sâmbătă, la aceeaşi oră.
Bine, d-ră Hirică. Urmărim, dar ce avem de văzut ? O mână de pensionari mituiţi, care se bucură că apar şi ei pe sticlă ? Calitatea filmării lasă de dorit, cum şi calitatea înregistrărilor muzicale este un fiasco total. Chiar nu vă deranjează auzul cântatul fals ? Cum reuşiţi asemenea performanţe ? Pe lângă faptul că aţi încălcat dreptul meu de autor, vă folosiţi de ideile mele şi banii ajung în buzunarul altora, în timp ce eu sunt fără niciun angajament !? Nu aveţi nevoie de profesionişti. Neavând calitate, voi înşivă, nu puteţi avea noţiunea calităţii profesionale.

Emil Ionescu, ai distrus un club organizat, pentru aţi justifica sponsorizările. Nimeni nu te-a întrebat ce faci cu banii primiţi. În Piteşti, clubul pensionarilor înfiinţat de mine, care număra peste 550 de membri, în 2001, s-a divizat în 4 cluburi. Fiecare partid are câte un club al pensionarilor, dar cel mai numeros este tot al meu. Niciodată, nu am pretins un leu nimănui. Dar plătesc impozit statului, pentru această activitate care se desfăşoară pe firma mea. In schimb, pensionarii care frecventează cluburile partidelor plătesc intrarea şi muzica, de fiecare dată când se întâlnesc. Ruşine.

- Clubul XXL filiala Piteşti - 

http://elenatomaxxl.blogspot.com/2010/03/club-xxl-oameni-exceptionali-marimi.html