miercuri, 22 mai 2024

Prieteni de departe


 Apărută la Editura Armonii culturale, antologia Lumină și culoare a adus la București oameni dragi. Tocmai din Spania, ne-a vizitat domnița Emilia Trandafir, pictor, cea care a oferit laureaților Concursului Internațional de Creație, Lumină și culoare, ed a III-a, tablouri pictate de domnia sa și două cutii pline cu jucării. Dl Iurie Brașoveanu, artist plastic, poet, Președinte de onoare al concursului nostru, a sosit la București tocmai din Italia. Sub soarele de primăvară bucureșteană, am depănat amintiri, onorată să le înmânez diplome, medalii și frumoasa antologie, în semn de respect și prețuire pentru colaborarea de succes.





Un comentariu:

  1. Elena Neacșu
    Mult succes ..♥️🍀🙏
    5h
    Răspunde
    Botoaga Daniel
    Felicitari premiantilor si organizatoarei !
    2h
    Răspunde
    Emilia Trandafir Art
    Mulțumesc frumos, doamna Elena pentru tot ce faceți pentru noi, pentru descoperirea noilor talente. Sper ca și de acum in colo să avem o colaborare la fel de fructuoasă.
    PS. Întâlnirea cu dl. Iurie Brasoveanu a venit exact când îmi doream nespus de mult să-l întâlnesc, ținând cont că vine din Basarabia care mi-este foarte dragă, pentru că bunicul matern este originar de acolo!
    2h
    Răspunde
    Editat
    Emilia Trandafir Art
    Elena Toma ,
    Mulțumesc cu respect și considerație pentru premiul acordat! 🙏

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.