duminică, 4 septembrie 2022

Un savant japonez a inventat chiftelele din rahat uman . Cei care au mâncat spun că sunt delicioase și au gust de carne de vită

Conform national.ro, Mitsuyuki Ikeda, cercetator la Laboratoarele Okayama, a oferit o solutie cel putin inedita, la solicitarea Intreprinderii de Canalizare din Tokyo de a o ajuta sa gaseasca o intrebuintare pentru continutul haznalelor. Ikeda a descoperit ca excrementele sunt pline de proteine ca urmare a actiunii bacteriilor si ar fi pacat ca asa o bogatie sa se piarda. Echipa sa de cercetatori a extras proteinele si a creat un fel de carne artificiala, a carei culoare este schimbata in rosu cu ajutorul colorantilor alimentari. Amestecand si niste soia pentru gust, cercetatorii japonezi spun ca nu mai este o mare diferenta de savoare intre ce iese prin spate si ce intra prin fata. Chifteaua de tot rahatul este facuta din 63% proteine, 25% carbohidrati, 3% lipide si 9% minerale. sursa : infoalert.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.