miercuri, 1 septembrie 2021

DACĂ N-AR FI, NU S-AR POVESTI !

 

Mulțumesc bunului Dumnezeu, am reușit să împlinesc proiectul de suflet – aniversarea celor zece ani de existență Univers XXL, antologia XXL, comemorarea dragilor plecați prematur dintre noi, organizarea celor patru gale de premiere Trofeul Univers Românesc XXL, 2021.
A fost un tur de forță, și recunosc, destul de greu de realizat, având în vedere că luna august ne-a încins sufletele, mințile, cu atâta căldură, distanțele parcurse părându-mi interminabile. Dar, însoțită de Corin Bianu, în drum spre destinație, preluată și dusă acasă de Marian Ilie, la plecarea spre casă, sutele de km parcurse, între 5-30 august au fost pigmentate cu hohote de râs, recitaluri de epigrame, poezii, amintiri picante. Nici nu m-aș fi putut descurca, fără ajutorul celor doi, care, de la demararea proiectului, și-au oferit sprijinul.


Aduc mulțumiri dlor Niță Marin, Nicolae Mazilu, Asociației Cultul eroilor Regina Maria – Filiala Pitești, pentru buna desfășurare a galei de premiere - Pitești – 5 august, 2021.
Recunoștință, pentru buna servire personalului Business Land Restaurant, București - 14 august, 2021
Mulțumiri, d-lui director Sorin Burlacu, director Biblioteca Județeană V. Voiculescu pentru sprijinul în revederea cu laureații, prieteni au cuvintelor – scriitori, poeți din Buzău - 20 august, 2021


Mulțumiri distinsului colaborator și prieten, d-l Costel Avrămescu, pentru calda primire, la sosirea în Constanța - 30 august, 2021.
Preluați de dl Costel Avrămescu, la intrarea în oraș, după un drum început la 7.30 dim. plecarea din Pitești – ora 13.30 – ajunși la destinație, ( și eu și Bianu abia mai vorbeam, cocoșați de oboseală (deh, avem și noi o vârstă, păi nu ?  ) , am fost cazați într-o locație pe malul mării. Mi-au dat lacrimile, la revederea Mării Negre, lipsită din peisajul meu, ani și ani. Seara, întâlnirea de suflet cu oameni dragi, veniți să ne întâmpine, ne-a destins sufletele împletind amintiri dragi despre plecații noștri: Constantin Lămureanu și Mircea Vrăjitoru. Am sărbătorit, cu emoție, Limba Română, minunat prezentată de dl. Dan Nicolau, dl. Costel Avrămescu și dl Corin Bianu. Am răsfoit cu interes cărțile autorilor Costel Avrămescu și minunate creații ale distinsei domnițe Mihaela Cojocaru & sun.
Așadar, i-am bucurat, în primul rând, pe cei aflați la dreapta Domnului, în amintirea cărora am aprins lumini deasupra și dedesubtul lumii. Și cu asta, mi-am împăcat sufletul.
Bucuria revederii nu are cuvinte. Am simțit plăcerea, emoția, în calde îmbrățișări, la venire, la despărțire, în drum spre altă destinație. Fără dragostea și prietenia dvs, oameni XXL, nimic din cele relatate nu ar fi existat: organizarea unui concurs internațional, tehnoredactarea antologiei aniversare XXL, organizarea și desfășurarea a patru gale de premiere.


Vă mulțumesc ! Fiți binecuvântați.
O floare pentru fiecare.
p. s - 1 septembrie, încep înscrierile la cea de-a II-a ediție Miss Lizzi, forever, 2021 - regulament, informații, la adresa :http://elenatomaxxl.blogspot.com/.../concurs...
  • aștept înscrierile dvs.
Elena Toma – Fondator Univers XXL, tel 0771 084 255


Un comentariu:

  1. Corina Ofelia Corpodean
    Multumiri si reverenta pentru toata stradania depusa!
    · Răspunde · Distribuie · 15h
    Elena Toma
    Autor
    Administrator
    Corina Ofelia Corpodean , vocea noastră de aur... sper într-o colaborare mai vie 🙂 Publicați cântecele dvs și pe pagina noastră, iubim muzica... mai ales muzica prepreznetanților adevăratei frumuseți : spiritul.
    Ar putea fi o imagine cu floare
    · Răspunde · Distribuie · 15h · Editat
    Costel Avrămescu

    Împărtășesc cu toți cei implicați în acest efort colectiv bucuria colaborării la realizarea și finalizarea acestui proiect și satisfacția rezultatelor obținute. Sincere mulțumiri și felicitări tuturor!
    · Răspunde · Distribuie · 15h
    Elena Toma
    Autor
    Administrator
    Costel Avrămescu , sufletul întâlnirii de la Constanța, vă mulțumesc pentru colaborarea de peste ani și prietenia care ne leagă. Cu respect, ET
    · Răspunde · Distribuie · 15h
    Costel Avrămescu

    Mulțumesc! Sentimentul este reciproc!
    · Răspunde · Distribuie · 14h
    Rotaru Maria
    O continuitate în care sunt câștiguri,ținte pentru un punct de azi spre plecarea spre mâine.
    Medicina sufletească este stăruință.⭐
    · Răspunde · Distribuie · 15h
    Elisabeta Andrian
    Felicitări și mult succes în continuare!
    Ar putea fi o imagine cu trandafir
    · Răspunde · Distribuie · 15h
    Manac Badica Neli
    Intalniri de suflet! Multumim frumos, doamna Elena Toma! ❤
    · Răspunde · Distribuie · 14h
    Munteanu Gina Nicoleta

    Sincere felicitări 🌹
    · Răspunde · Distribuie · 14h
    Cojocaru Mihaela
    Gala de premiere de la Constanța, orașul de la malul mării, a fost un eveniment deosebit, cu ocazia căruia am avut prilejul să cunoaștem oameni de cultură talentați. A fost un eveniment impresionant, dedicat literaturii, picturii, fotografiei, muzicii … Vezi mai mult
    · Răspunde · Distribuie · 14h · Editat
    Costel Avrămescu

    Cu drag!
    · Răspunde · Distribuie · 14h
    Solovastru Gratiela
    Felicitări!
    · Răspunde · Distribuie · 13h
    Liuba Prangache
    Felicitări și multe succese în continuare!😘😘😘 Organizări frumoase în diverse reuniuni artistice și întâlniri de suflet!!!❤❤❤

    · Răspunde · Distribuie · 13h
    Florica Patan
    Felicitări, ELENA TOMA. Vă urez mult succes mai departe în activitatea dvs.! Admirație și imensă prețuire!
    Ar putea fi o imagine cu floare şi natură
    · Răspunde · Distribuie · 12h
    Botoaga Daniel
    Felicitari !
    · Răspunde · Distribuie · 8h
    Elena Capatina
    Felicitări!
    · Răspunde · Distribuie · 8h
    Sabino Silvano Fraschini
    La mulți ani de Univers XXL! Felicitări calde, domniță Elena, pentru tot ce faceți! Felicitări tuturor celor care au contribuit la realizarea unui eveniment atât de reușit, cât și participanților !
    · Răspunde · Distribuie · 8h
    Violetta Petre
    La mulți ani!
    · Răspunde · Distribuie · 7h
    Elena Mihail
    Felicitări , draga mea Elena ! Mult succes în continuare cu întâlniri de suflet . Te îmbrățișez cu drag și admirație. 🙏❤🍀🥰💐👏
    · Răspunde · Distribuie · 7h
    Mihail Mircea
    FELICITĂRI !
    GIF
    · Răspunde · Distribuie · 3h


    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.