duminică, 29 mai 2016

Mulțumesc, Irina Maria ALDEA... Plâng de fericire ! Locul 1 Festival Micul Prinț - Chișinău, 2016


În urmă cu o lună de zile, am acceptat să pregătesc o fetiță pentru un concurs internațional, secțiunea Poezie. Auzind-o cum vorbește, m-am șocat, intenționând să refuz cererea, timpul fiind limitat, fetița părându-mi destul de răsfățată, iar răbdarea mea la îngrădiri nu prea reconfortantă. :) I-am aplicat fetiței un tratament special, spunându-mi că dacă va avea puterea să reziste lecțiilor mele înseamnă că...
va reuși să obțină la concurs, dacă nu Trofeul, cel puțin locul 1, așa cum toți elevii mei au obținut. Recunosc, au fost momente când eram pe punctul de a renunța, Irina dovedindu-se nerăbdătoare, dar... privindu-i ochii, ambiția, dorința de a învinge, de a câștiga, am continuat, avertizând-o că, dacă la data plecării nu este suficient pregătită pentru unul din marile premii, cel puțin, :)  va rămâne acasă. 
Dar, surpriză... :) Ziua plecării a sosit. Știam că Irina va obține premiul pentru care am pus la bătaie întreaga mea înțelegere, îngăduință. De la Chișinău, în urmă cu 15 minute, am primit vestea : 
Irina Maria ALDEA a obținut locul 1 la Festivalul Micul Prinț - Chișinău, secțiunea Poezie. Felicitări, Irina. Sunt mândră de tine. Doamne, îți mulțumesc pentru această mare bucurie !
Elena Toma  



Corespondență

Irina Maria Aldea Va multumesc dna Elena Toma datorita dvs am invatat sa recit si ma bucur ca nu v- am dezamagit!


Elena Toma
Elena Toma Irina, plâng de fericire.... Îți mulțumesc !
Irina Maria Aldea
Irina Maria Aldea Eu va multumesc! Abia astept sa ne vedem sa va spun din inima cat de mult va iubesc!
Elena Toma

Scrie un răspuns...
Elena Toma
Elena Toma Plâng... ! Îți mulțumesc pentru încrederea pe care ai avut-o în mine... Mulțumesc bunului Dumnezeu , mi-a dat puterea să nu te dezamăgesc ! Mulțumesc, Doamne !
Irina Maria Aldea
Irina Maria Aldea Eu v- am vazut acolo in sala tot timpul si m- am gandit doar la ce m- ati invata dvs!💜💜💜

3 comentarii:

  1. Felicitari! Felicitari din inima pentru amandoua - profesor -elev! Bravo Elena Toma! Bravo Irina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo fetelor !:) Felicitari Irina ! Felicitari Elena Toma ! Dumnezeu sa va tina sanatoase !

    Silvia V.

    RăspundețiȘtergere

  3. Marian Ilie
    Către Radio Club XXL Romania
    Astăzi la 19:09
    "Felicitari amandurora! Astept sa urmarim pe YouTube prestatia minunatei eleve Irina, ca sa dam si noi, cititorii blogului, notele meritate si astfel sa confirmam optiunea juriului de la Chisinau.
    Irina, ai adus un serviciu deosebit Limbii Romane, triumfand tocmai acolo unde limba noastra se zbate sa reziste. Iata, va rezista! "
    ... asta am vrut sa postez si n-a mers.

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.