luni, 3 martie 2014

Seara XXL - Iubiţi FEMEIA - 7 Martie, ora 18.00, Hanul Negustorilor, Bucureşti



10 comentarii:

  1. as dori pe afis si poza dlui tarhon si a poetei alina ,cantreata la harpa
    si o modificare as mai vrea:
    intrare libera ,preturi modice,sa devina :

    intrare libera,preturi modice de consum practicate de han

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate Anonim, cu respect, vă ofer ocazia de a crea chiar dvs. afişul după bunul plac. Promit că-l public. Altfel, va trebui să vă mulţumiţi cu modestele mele posibilităţi. Uimiţi-mă ! :)

      Ștergere
    2. Domnule Anonim, sunteti rautacios. Va ganditi cumva ca hanul si-ar putea vinde produsele la preturi practicate de alte localuri? Inca nu am putut onora o astfel de invitatie, dar stiu ca pot fi diferente intre preturile localurilor din centrul capitalei, cam de la 6-7 lei in sus. Mai jos ar insemna sa mergem inapoi in comunism si noua ne e frica de comunismul ala.
      Sper ca nu ai vrea ca patronul sa ofere si o tratatie gratis, ca asa ceva nu s-a pomenit in istoria civilizatiei romanesti. Si asa cred ca are destui spectatori de pe la fisc, pompieri, sanepid, mediu, itm etc. - ca o tine omul intr-un lung spectacol pe moca cu aia.

      Ștergere
    3. nu am zis nimic de han,doar vroiam sa fie mai clar ca intrarea e libera
      si preturile modice sunt ale hanului ,nu ale intrarii :

      intrare libera,preturi modice

      -nu e problema daca nu e poza R.T.,numele spune totul :)

      Ștergere
    4. "Măi dragă" Anonim, ar trebui să vii la Han, să-mi faci cinste pentru zâmbetul stârnit citind mesajele mele :) Păi, nu ?

      Ștergere
  2. cine a facut afisul,zice cu o juma de gura IUBITI FEMEIA

    ar trebui sa scrie in imperativ ,cu virgula si cu semnul exclamarii :
    IUBITI,FEMEIA !
    eventual sa dea si o lege in acest sens,iar noi sa avem dreptul la 44 de pahare a doua zi dupa 8 MARTIE

    mucenicul din sevasta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Măi dragă" mucenicule din sevasta, oare ai stat tu la gura mea să vezi dacă am zis IUBIŢI FEMEIA cu juma' de gură sau cu gura plină ? :)
      Imperativul se poate deduce din scrierea cu majuscule, chiar dacă nu este bolduit, la naiba :) Hai, bre, nu fi cârcotaş. Nimic nu te bucură ? Vino la Han, îţi las microfonul, recită o poezie, cântă ceva, veseleşte-te, nu mai sta pe marginea vieţii. Carpe diem :)
      P.S - Poţi veni cu o surpriză, un actor, o dansatoare, un cantautor, fă o dedicaţie invitaţilor serii. Gândeşte pozitiv:)

      Ștergere
    2. Stimate Anonim, IUBEŞTE ! şi nu doar Femeia, iubeşte în aşa fel, încât să fii fericit, altfel rişti să faci din viaţa ta o luptă continuă inutilă. Dacă dragoste nu e, nimic nu e. Nu cred că sufletul tău e atât de rece, precum încerci să ne convingi că ar fi. Poţi să te faci remarcat prin blândeţe, agerimea minţii, înţelepciune şi verticalitate. Oare este cineva care are nevoie de ură?

      Ștergere
    3. Cu mare drag pentru toată lumea. Să ne iubim, fraţilor!

      Ștergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.