marți, 27 martie 2012

Stella şi Augustin Lucici, pe Treptele succesului



Tot umblând în căutarea formei şi a culorilor, am nimerit într-o lume mirobolantă. O Casă de Modă şi o expoziţie de pictură. Doi artişti uniţi de un destin fascinant, dna Stella cucerită de ceramică, apoi de vestimentaţie şi accesorii vestimentare, dl Augustin prizonier al graficii, picturii. Am avut deosebita plăcere să-i salut, să le ascult poveştile. 





Cât de frumos îmbină iubirea simţul artistic ! Credeam că nu există aşa ceva ! Realitatea celor doi artişti m-a contrazis.  O viaţă trăită în slujba frumuseţii, respectului pentru formă, culoare. O familie fericită, împlinită, un fiu realizat, o noră superbă. Deci, se poate ! Dacă dragoste nu e, nimic nu e ! Ce face dragostea ? Iată !




Centrul Cultural Pitești a organizat la Casa Carții vernisajul expoziției de grafica și pictura “Gara de dincolo”, realizata de artistul plastic . La acest eveniment a avut loc și lansarea carții  lui Dan Panțoiu, care a și dat numele vernisajului, fiecare creație a pictorului fiind descrisa de un vers semnificativ al poetului. La expoziția-lansare au participat prieteni apropiați ai celor doi, oameni de cultura argeșeni, precum și oficialitați ale municipiului…
Stimă, bucuria mea, pentru realizările voastre. Am avut o zi fericită, alături de voi. Admirându-vă, m-am simţit împlinită. Vă mulţumesc ! Mult succes, mai departe !
În atenţia cititorilor : Concurs de creaţie artistică "Univers XXL"
http://elenatomaxxl.blogspot.com/2012/03/concurs-de-creatie-artistica-univers.html
Elena Toma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.