joi, 14 august 2014

Cancerul este produs de un parazit ! Află în ce condiții dobândești boala!

Această extraordinară afirmație îi aparține unui veteran al produselor de sănătate din România, și ne referim aici la inginer chimist Ștefan Manea. El se alătură cercetătorilor care susțin că această boală, cea mai temută la acest moment si în cea mai mare creștere, are cauze până acum complet ignorate!


Prin urmare cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sărace în fibre, după cum cel pulmonar nu are legătură cu fumatul, iar cancerul pancreatic nu e neapărat efect al consumului de alcool.
Da, pot fi considerați factori favorizanți, dar ei nu reprezintă cauza!
Întrucât afirmația este, la o primă auzire, șocantă, stau de vorbă cu inginer chimist Ștefan Manea, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de produse de sănătate din România, pe care-l rog să detalieze pe înțelesul tuturor.
Acesta ne dezvăluie lucruri uluitoare, care necesită un grad ridicat de receptivitate, întrucât contrazic ceea ce este deja acreditat despre această boală:
’’În prezent, specia umană este infestata masiv cu paraziți. Într-adevăr, acești paraziți au făcut dintotdeauna casă bună cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de un parazit cu totul special, numit ’’trematodul intestinal uman’’. Dacă acest parazit este distrus, evoluția cancerului se va opri imediat!’’
Ascult cu interes vorbele lui și evaluez cauzele despre care se știe că duc la cancer, inclusiv cele de ordin genetic. Îi adresez o întrebare scurtă la care aștept un răspuns cât se poate de detaliat și lămuritor. Îl obțin:
Cum poate trematodul, un banal vierme intestinal să ducă la cancer? În aceste condiții, cum rămâne cu teoria că factorii genetici predispun?
‘’Pentru a înțelege mai bine cancerul trebuie să înțelegem lucrurile importante despre parazitul care îl produce, îmi răspunde Ștefan Manea. Trematodul este un parazit intestinal plat care este studiat încă din anul 1925. De obicei, acesta trăiește în intestine unde nu produce foarte multe daune, poate colită sau sindromul intestinului iritabil, cel mult. La acest nivel îl putem considera inofensiv, pentru că deși fabrică milioane de ouă în corpul nostru, le eliminăm prin intermediul tranzitului intestinal.
Numai că unii dintre noi suferim însă de mici leziuni ale intestinului care permit acestor ouă microscopice să fie atrase în circuitul sanguin. Atunci când invadează un organ ca uterul, sau rinichiul provoacă daune extrem de mari, iar dacă se localizează în ficat produce cancer! Ceea ce face ca lucrurile să fie interesante este faptul că se localizează doar în ficatul anumitor persoane – punctează Ștefan Manea  – se pare că numai pacienții care au în organism alcool izopropilic dezvoltă cancerul!
cancerul este produs de un parazit! aqui-ahora
În urma cercetărilor efectuate și a încercărilor de a se stabili numitorul comun al bolnavilor de cancer, s-a constat că pacienții care au cancer, au în ficat atât parazitul trematod cât și alcool izopropilic.
Cât despre factorii genetici despre care m-ați întrebat, aici se întâmplă ceva foarte interesant… Nu neg caracterul predispozant al acestora, dar ceea ce determină ca fiul sau fiica să facă același tip de cancer ca mama sau tatăl, este faptul că aceștia moștenesc și aplică în viețile lor exact aceleași tipare de a se alimenta, de a gândi, de a rezolva situațiile vieții, care duc la instaurarea aceluiași tip de patologie. Este o discuție largă aici pe care o putem relua altădată. În articolul de față să acordăm întreaga noastră atenție parazitului trematod care provoacă instalarea cancerului în prezenta alcoolului izopropilic, pentru a-i lămuri pe deplin pe cititorii noștri. ’’
Ce este de fapt alcoolul izopropilic, și cum ajunge din natură în organismul nostru? Îmi răspunde Ștefan Manea:
‘’Alcoolul izpropilic este un antiseptic folosit la ora actuală pe scară largă! Pentru că mulți comercianți nu au prins de veste că acestă substanță este vinovată, în anumite condiții, de producerea cancerului, îl vom găsi fără probleme pe cam toate etichetele!
Și nu vă gândiți că îl găsiți numai în produse cosmetice! Nici vorbă! Îl putem identifica într-o sumedenie de produse pe care le aducem în casele și în farfuriile noastre. El se regăsește în hrană noastră cea de toate zilele, în multe dintre cerealele pe care le mâncăm cu lapte dimineața, majoritatea surselor provenind din arome și coloranți care sunt extrase cu ajutorul acestor solvenți. Verificați etichetele produselor și vedeți dacă au cuvântul ‘’propanol’’ sau ‘’isopropanol’’. Nu le cumpărați pe acestea! De fapt, nu folosiți nici un produs care conține vreo substanță în care apare cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente. Pentru a face asta pe deplin convins, amintește-ți că 100% dintre pacienții cu cancer au alcool izopropilic acumulat în ficat și în țesuturile canceroase!’’, avertizează Ștefan Manea.
Cum poate fi transmis acest parazit și cine este mai expus?
’Tremadodele se pot vedea chiar și la un microscop de putere redusă și se găsesc în toate fluidele, în laptele matern, salivă, urină, spermă. Deci poate fi transmis prin sărut, alăptare sau pe cale sexuală. Revin cu observația care trebuie neapărat reținută, că un cancer se va dezvolta în organismul unei persoane infectate numai dacă în corpul său s-a acumulat alcoolul izopropilic despre care am vorbit anterior’’ – ne lămurește Ștefan Manea.
Pacientul bolnav de cancer se poate recupera?
”Da – răspunde Ștefan Manea. Distrugerea tuturor paraziților și a stadiilor lor larvare și înlăturarea alcoolului izopropilic din viața pacienților duce la o recuperare remarcabilă, în mai puțin de o săptămână! Vă spun că am putea eradica această boală nenorocită, dacă vom îndepărta trematodele din hrana animalelor de companie, le vom deparazita riguros, vom monitoriza alimentele de origine animală, hrana pentru animale și toate produsele folosite pentru uz uman, pentru a depista acești solvenți. În fiecare dintre noi, în fiecare clipă, există un anumit număr de celule canceroase. Aceastea sunt atacate de sistemul nostru imunitar, și permit bolii să evolueze sau nu. Vestea bună este că putem lucra la capacitatea de apărare a sistemului imunitar, a noastră și a copiilor noștri, utilizând o serie de alimente și substanțe de o valoare excepțională, care se află la îndemâna noastră! Trebuie doar să avem o vigilență mai ridicată’’, accentuează inginer chimist Ștefan Manea.
Pentru a afla mai multe lucruri despre acestea, întrucât cancerul este un subiect inepuizabil, am smuls de la directorul HOFIGAL , promisiunea că vom reveni cu interviuri succesive pe această temă, sub forma unui serial. Am obținut acordul său plin de gentilețe, fapt pentru care îi mulțumim!
Notă: după încheierea acestui interviu, am mers acasă și am verificat toate produsele din baie, bucătărie, sertarul cu medicamente, etc. Am gasit cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente a nenumărate produse precum spumă de ras, after-shave, apă de gură, loțiune de corp, fixative, ceară de păr, parfumuri, creme de uz medicinal, dar și în produsele alimentare precum: înghețată, băuturi răcoritoare, gumă de mestecat, creme de prăjituri, sos de salată, smântână, etc.
Rezultatul m-a îngrozit! Gradul nostru de expunere este uriaș…! Ne-am facut viețile mai comode, dar plătim cu sănătatea și chiar cu viața!
Fă și tu același test! Te va pune pe gânduri!

8 comentarii:

 1. Tratamentul anti-cancerigen la îndemâna oricui!
  Atenție!
  Pentru a preveni Cancerul și a vă feri de parazitul Fasciolopsis buskii, nu aveți decât să-l eliminați din orice aliment de origine animală (fiebere eficientă), să evitați șpreiurile, etc, animalele și mai ales acelea de companie.
  Iată programul unui tratament de 3 săptămâni:

  1. Faza de început (deparazitarea), în care se face tratament intensiv pentru a elimina paraziții și ouăle acestora.
  2. Faza de menținere (tratamentul) se face o dată pe săptămână, pentru a preveni o nouă supra-infestare. Ar fi bine să-l ții regulat, toată viața, adică o dată pe săptămână vei lua 2 lingurițe tinctură de nuc negru, 7 capsule pelin și 7 capsule cuișoare (cam 3 lingurițe de cuișoare întregi, măcinate). Simplu, nu? Respectând aceste principii, vei ajuta enorm corpul în lupta cu paraziții, la care suntem cu toții expuși în fiecare zi.

  Alte remedii care ajută în combaterea paraziților

  Usturoiul, Argila, Nuca de cocos, Semințe crude de dovleac, Fibrele vegetale, Probioticele și prebioticele, Vitamina C, Altele. Le-am prezentat mai sus pe cele mai comune și accesibile, dar asta nu înseamnă că sunt sigurele. Mai au proprietăți antiparazitare: argintul coloidal, sâmburii de grepfrut și de lămâie, aloe vera, propolis, Pau d’Arco, iodul (sub formă de iodură de potasiu sau soluție lugol). Și lista poate continua. Rotirea alimentelor

  http://detoxifieresideparazitare.wordpress.com/tag/fasciolopsis-buskii/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma intereseaza cum scapam de paraziti alde tine,care isi baga nasul peste tot si se crede mare talcuitor de scripturi,pe cand faptele sunt departe de a fi oglinda invataturilor crestine?

   Ștergere
 2. Am vrut să spun că pe lângă, iată, deparazitare și detoxificare, pentru a scăpa de cancer mai avem nevoie și de puțină credință în Adevărul Mântuitor.

  Dacă nu aveți fapte, nu disperați!
  Credința vă este deajuns, dar să nu vă îndoiți nici o clipă!
  Minunea va avea loc și vom scăpa de boală și de moarte!
  Pentru că adevăratele fapte sunt acelea care izvorăsc, de la sine, din credință, dacă o avem.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Credinta fara fapte este moarta. Nu eu am spus-o. Asa ca relax,nicu-intrus

   Ștergere
 3. Nu tu ai spus-o dar ai citat-o.
  Iar eu nu te-am contrazis. Credința adevărată este urmată de fapte adecvate, adică care aduc slavă Creatorului.
  Dacă nu este urmată de fapte corespunzătoare, atunci nu se poate vorbi de credință.
  Îmi permit să citez:
  „Da”, zice Duhul, „ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează!”
  Deci Faptele urmează Credința omului, și nu invers.
  Faptele vin fără nici un fel de probleme, numai credință să fie.
  Credința este esențială pentru că ea generează numai Fapte bune, care aduc cinste Tatălui Ceresc.

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt oameni renumiți prin faptele lor, pentru că au zidit cetăți și au făcut mari descoperiri, dar s-au pierdut în întunericul necredinței, de ex Nimrod. Și sunt oameni fără nici un merit, despre care Mântuitorul a spus „mare este credința ta”, de ex Femeia Samariteancă.

  RăspundețiȘtergere
 5. Toți oamenii au paraziți, și trebuie să se trateze periodic, pentru a preveni bolile zise incurabile.
  http://www.ekilibrium.ro/stiri/Despre_Paraziti_si_tratamente_deparazitare/Parazitii_din_organism_si_tratamentul_deparazitar_de_18_zile-410.html

  RăspundețiȘtergere
 6. Ar fi bine să-l ții regulat, toată viața, adică o dată pe săptămână vei lua
  -2 lingurițe tinctură de nuc negru,
  -7 capsule pelin și
  -7 capsule cuișoare (cam 3 lingurițe de cuișoare întregi, măcinate).
  Simplu, nu?
  Am găsit la plafar tablete care conțin aceste trei ingrediente: nucă, pelin și cuișoare

  RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.