marți, 12 august 2014

Sentimentele și gândurile modifică ADN- ul iar acesta influențează mediul înconjurător

Până nu demult oamenii de știință au crezut că doar prin gândurile noastre emitem energie către exterior și că cel mai puternic emițător este creierul, cu impulsurile sale electromagnetice. Trupul nostru dispune de un emițător mult mai puternic, inima, care generează un câmp electri mult mai mare.

Aceasta este una dintre cele mai mari descoperiri ale secolului XX, faptul că inima are un rol mult mai important decât acela de a pompa sângele. Responsabil pentru această descoperire este Institutul de Cardiologie din California. Acest organ este înzestrat cu ceea ce se numește inteligența inimii și că influențele acesteia sunt profunde pentru noi.
Inima generează un câmp electric care se extinde cu mult în afara corpului. Câmpul are o formă de inel în jurul trupului cu o rază de 2-3 metri.
Institutul Cardiologic a descoperit că inima interacționează atât cu trupul cât și cu mediul exterior, prin câmpurile electromagnetice pe care le generează. Avem motive să credem că acest câmp generat de inimă are influență la mulți kilometri în afara corpului nostru.
Cum poate inima să facă acest lucru? În ce fel comunică ea? Cum sunt transmise informațiile? În primul rând prin emoții. Știința ne spune că atunci când simțim o emoție, ea este transpusă în energii electrice și magnetice corespunzătoare, care interacționează cu celulele corpului nostru și cu atomii lumii înconjurătoare.
Cercetătorii susțin că nu numai emoțiile sunt emise în afară dar mai ales convingerile noastre. Inima este un fel de interfață care transformă emoțiile și convingerile noastre. Prin sentimentele noastre, noi putem produce modificări atât în trupul nostru, cât și la mulți kilometri în afara noastră.Undele produse de inimă sunt de o sută de ori mai puternice decât cele transmise de creier. ADN-ul uman are o influență directă asupra lumii înconjurătoare. ADN-ul uman influențează în mod direct fotonii.
Vladimir Poponin, fizician rus, a făcut un experiment, punând într-o eprubetă din care a scos aerul, fotoni. Aceștia s-au așezat în mod dezordonat. Întroducând în eprubetă ADN uman, fotonii s-au așezat în mod ordonat. ADN din care suntem formați influențează particulele din mediul înconjurător. Experimentul a continuat cu scoaterea ADN-ului di eprubetă, iar fotonii s-au comportat ca și cum ADN-ul se afla în eprubetă.

Poponin a concluzionat că există un câmp cuantic care ne menține în contact cu tot ce ne înconjoară. ADN-ul uman este influențat de sentimente. În mai multe eprubete a fost introdus ADN uman, eprubete care au fost supuse unui câmp emoțional puternic. Când subiecții experimentului transmiteau stări de iubire, molecula de ADN și lanțul de ADN se dilatau.
Când subiecții experimentului transmiteau stări de ură, molecula de ADN se micșora și bloca multe din codurile sale. Concluzia este că sentimentele și gândurile modifică ADN- ul iar acesta la rândul său influențează mediul înconjurător.

Un comentariu:

  1. Dacă gândurile omului pot modifica propria structură genetică și pe cea a mediul înconjurător, și omul este făcut după chipul și asemănarea Creatorului,
    Atunci înseamnă că Cel Preaînalt, prin Duhul Lui cel Sfânt (prin gândire) care plutea pe deasupra adâncului de ape, a influiențat mediul exterior, și din nimic a creat un întreg Univers.
    Și dacă creatura nu este formată din trei persoane separate și independente, atunci nici Creatorul nu este o Trinitate.
    1 Corinteni 2:11
    În adevăr, cine dintre oameni cunoaşte lucrurile omului, afară de Duhul Omului care este în el? Tot aşa, nimeni nu cunoaşte lucrurile lui Yahve, afară de Duhul lui Yahua.

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.