duminică, 2 aprilie 2017

Plante benefice în dormitor. Ce să pui și ce să eviți în camera de dormit


Plantele pot da energie și voie bună sau pot lua din energia noastră. Cu atât mai mult în dormitor, în timpul nopții, când voința noastră doarme și ea. Așadar, iată câteva plante care pot înfrumuseța dormitorul, dând o energie bună și plante pe care să le eviți în camera de dormit.

O plantă frumoasă și foarte de efect este dracena, care acționează împotriva compușilor organici volatili, care se elimină din diferite spume folosite la fabricarea mobilei sau unor picturi.

Plante benefice în dormitor – Bonsai, crassula, violete, excelente pentru dormitor

Arborele Bonsai este una din plantele benefice în dormitor. Arborii aceștia mici au capacitatea de a alunga gândurile materialiste și a le îndrepta spre cele spirituale. Bonsai-ul îl face pe om mai sensibil, mai intuitiv, să își dorească să se schimbe în bine.

O altă plantă benefică pentru dormitor este azaleea, care menține în cameră o dispoziție bună și o energie pozitivă și care risipește energiile egoiste. Azaleea își hrănește stăpânii cu energii creatoare, deosebite, care îi fac să se simtă bine.

Persoanele agitate, supărate sau care adună energii negative, ar fi bine să își pună în dormitor o crassula, care se mai numește și arbore de jad. Este capabilă să adune energiile negative din cameră și să te liniștească.

Violetele sunt plante extraordinare, mai ales dacă nu ești genul de persoană foarte prietenoasă cu plantele tale. Păstrează liniștea și înlătură patimile și excesele, în plus, nu suportă scandalurile. Purifică spațiul dormitorului și absorb toată starea negativă.

Mușcatele roșii sau albe cu frunze încrețite sunt minunate pentru a te revigora, deci nu ar trebui să lipsească de pe pervazul ferestrei de la dormitor. Încarcă cu energie bună și te înveselesc numaidecât.

Chiar dacă se spun multe lucruri ciudate despre cactuși, acestea sunt plante excelente pentru dormitor, deoarece pe timpul nopții produc oxigen. În plus, absorb undele electromagnetice, așadar pot sta lângă televizor, radio sau calculator fără probleme.

Plante benefice în dormitor – evită orhideea și feriga în dormitor

Ar fi bine să eviți să ai orhidee în dormitor, aceasta suge energia din jur, mai ales dimineața și în timpul nopții. Iar persoanele nehotărâte și slabe pot fi foarte ușor influențate de orhidee.

Feriga este un bun purificator al aerului, dar în același timp are nevoie de foarte multă energie. Nu este indicat să fie plasată în dormitor, ci mai degrabă lângă televizor sau lângă fereastră.

Chiparosul sau tuia sunt două din plantele care nu ar trebui ținute în casă. Pot pune viața în pericol, iar chiparosul era numit planta morții.
http://www.clickpentrufemei.ro/Plante-benefice-in-dormitor-ce-sa-pui-si-ce-sa-eviti-in-camera-de-dormit_0_17991.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.