joi, 24 aprilie 2014

Codruţ Croitoru - Imnul emisiunii tv. - pilot - "Club XXL", la Naşul Tv.:)

Am plăcerea să vă prezint pe Codruţ Croitoru, compozitorul Imnului emisiunii tv. "Club XXL." Sâmbătă, 26 aprilie, ora 16.00, la cafeneaua Schengen, pe Calea Victoriei, chiar la Naşul Tv, filmăm emisiunea pilot. Puteţi participa la filmare, cine doreşte. Dacă Dumnezeu ne ajută şi reuşesc să realizez o emisiune de succes, emisiunea tv Club XXL, va dăinui. Dacă nu voi reuşi, rămâne amintirea:)  Mulţumim bunului Dumnezeu pentru încercare.                                                                                                                                                          

7 comentarii:

  1. Vei reusi, Principesa, sigur, vei reusi! Suntem destui care ne punem sufletul alaturi de al tau, intr-o ingemanare datatoare de aripi. Totul este ca postul Nasul TV sa fie la inaltimea la care vom zbura noi - ca un sir de cocori spargand monotonia cerului...
    Succes, asadar, la cat mai multe editii Club XXL la Nasul TV! Iti tinem... trena...

    RăspundețiȘtergere
  2. Locuim pe o coastă a Telepatiei
    Printre munţi ridicaţi din proprie iluzie
    Ce va muri prea mult neglijată de sine
    După o baie în Marea Nebună
    Şi mers cadenţat în deşert
    Cu tălpile dezrădăcinate de cutezanţă
    Obosite s-alerge pe Câmpia Libertăţii Depline

    Aici nu există ora exactă
    Avem propriul soare
    Stele personalizate
    Propriul destin propriul sfârşit
    Suntem eroii Clipei NordVestSudEstice
    Nu avem zile nu avem nopţi
    Timpul este o curgere albă cu sânge înverzit

    Nici cer să ne acopere nu avem
    Nu îl vrem nu ne trebuie
    Contopiţi într-o singură respiraţie
    Decopertată de bătaia inimii sublim
    Celebrăm existenţa clădim templul iubirii
    Să avem ce contempla
    La timpul prezent indicativ eventual genuin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mariana si Viorel25 aprilie 2014 la 11:10

      VOM REUSI !!! Toti ne vom " contopi intr-o singura respiratie " ! Clubul XXL trebuie sa dainuie si o va face cu mult SUCCES !!! Credinta in Dzeu si capul sus !!!

      Ștergere
  3. De ce-am lasa sa moara o iluzie din care am ridicat munti? Campia Libertatii Depline e invadata de ciulini. Nimeni n-a putut realiza nimic viabil in libertate deplina - pentru ca aceasta nici macar nu exista, cata vreme suntem supusi gravitatiei, mersului pe jos, mersului stelelor pe cer, mersului trenurilor si mai ales mersului afacerilor pe la marile burse ale Lumii. Niciun plin nu e deplin - cat ar fi, e tot putin!
    Iluzia deplinatatii, care sa te faca sa te simti proprietar pe un soare, pe o stea sau pe destinul tau guvernat tocmai de acestea, ramane o simpla iluzie. Realitatea, existenta adica, da, isi are temei numai in iubire - templul acela ce se cladeste cu migala - Principesa, dar pentru a oficia in el, nu pentru simpla lui contemplare de pe dinafara. Iubirea se traieste, nu se contempla, iar de cer este nevoie, pentru ca Legea acolo e scrisa. Legea este tocmai opusul Libertatii Depline, si fara lege nimic nu dureaza...

    RăspundețiȘtergere
  4. hristos a inviat!

    -ma bucur ca incepeti filmarea la emisiunea Club XXL si as vrea sa aiba sezoane cat mai multe.
    -cred ca genericul,imnul e bun,dar e prea lung pentru tv,are 3.08 minute,as cauta sa il reduc la cel mult 1 minut
    -un fragment al imnului---de la min .2.41-3.08--- l- as folosi la departajarea momentelor ,dupa break publicitar,sau la introducerea in platou al unui invitat.

    -necunoscand formatul emisiunii,doar il banuiesc ,nici nu trebuie divulgat inainte de premiera ,ma opresc aici cu comentariile,dar daca nu deranjez,va pot sugera cate ceva,poate ca parerile vor fi de ajutor,chiar daca deadline-ul se apropie prea repede,as fi vrut sa vina peste o luna,sa va fie clar toate.

    (regizor de platou cu icre de somon)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărat a înviat, Anonim ! Preţioase recomandările dvs. Pentru ascultători, nu puteam oferi imnul segmentat, cum va fi cântat la filmare, logic, de maximum 1 min. jumate :) Doar suntem prefesionişti, cunoaştem,, şi mă bucură interesul, atenţia dvs., pentru care vă mulţumesc.
      Pe blog, am lăsat imnul întreg, să-l puteţi asculta, aprecia pe Codruţ. :)
      La filmare, e altă viaţă, aici... alta.. şi tot aşa.

      Ștergere
  5. Codrule, Codrutule, te-am iertat, dragutule... ca n-ai venit - inteleg, din motive intemeiate - sa ne prezinti personal capodopera de Imn. Ai fi trait "live" bucuria victoriei. Sper sa vezi cat de curand promo-ul emisiunii, din care sunt convins ca n-o sa lipseasca Imnul Clubului XXL compus de tine - o bijuterie muzicala pe care toti participantii, ca si personalul postului Nasul TV, au apreciat-o fara rezerve. Te felicit si te asteptam la o viitoare editie a emisiunii CLUB XXL pe Nasul TV - pentru ca emisiunea-pilot de astazi a intrunit aprecierile unanime ale reprezentantilor postului si, deci, merge inainte. Multumita si contributiei tale. Bravo, Codrutule!

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.