duminică, 9 iunie 2013

Întrebări şi răspunsuri : Club XXL, Oameni excepţionali - mărimi excepţionale

Am înfiinţat Clubul XXL în anul 1996, ca o necesitate. El este marea familie a celor deosebiţi prin arta de a trăi. Club XXL este clubul oamenilor excepţionali şi al mărimilor excepţionale, grupare din care fac parte iubitorii de frumos, armonie, echilibru. Activităţile noastre sunt dedicate concursurilor de creaţie artistică, Univers XXL, lansări de carte, expoziţii de pictură, grafică, sculptură, accesorii vestimentare, tehnici mixte, muzică, fotografie, prezentare de modă, şi nu în ultimul rând Miss XXL, Miss Evergreen.  Pentru alte întrebări, aştept mesajele voastre, în subsolul paginii, la Comentarii. 
Cu prietenie, Preşedinte / Fondator Club XXL, Elena Toma 
 .............                 
Gala Univers XXL, Piteşti, 2012 

http://elenatomaxxl.blogspot.ro/2012/11/daca-n-ar-fi-nu-s-ar-povesti-liviu.html


.......... 1 - Club XXL - Bucureşti - înfiinţat în 1997

http://elenatomaxxl.blogspot.ro/2010/03/club-xxl-oameni-exceptionali-marimi_16.html 

............. 2 - Club XXL Filiala Câmpulung Muscel, anul 2000

http://elenatomaxxl.blogspot.ro/2010/03/club-xxl-oameni-exceptionali-marimi_5004.html 


.......... 3 - Club XXL Filiala Piteşti, anul 2001 

http://elenatomaxxl.blogspot.ro/2010/03/club-xxl-oameni-exceptionali-marimi.html
 
Participând la activităţile cultural – social - artistice pe care le-am organizat pentru a veni în sprijinul lor, membrii Clubului XXL au demonstrat că societatea are nevoie de ei dar şi faptul ca adevărata frumuseţe nu are vârstă, greutate, sau înălţime. Ea este spirit ce dăinuie.

Numai aşa gândind şi trăind, barierele create de greutate, înălţime, vârstă, au fost înlăturate. Au avut curajul să iasă în luminile rampei, etalându-şi dorinţa de a se simţi acceptaţi de societate pentru graţia, inteligenţa, dragostea faţă de semeni, nevoia lor de a fi consideraţi oameni normali într-o societate care-i marginalizează deşi mulţi au făcut dovada unor calităţi realmente deosebite.

Iniţiativa mea a fost privită cu scepticism. Mă amuzau zâmbetele de neîncredere în privinţa reuşitei. Nu este deloc uşor să lucrezi pentru oameni şi mai ales cu ei, dar timpul a transformat bunele mele intenţii într-un real succes. Devenit un triumf al prezentului, pentru prima oară în România, Miss şi Mister XXL, manechine supraponderale cu greutatea peste 120 kg, Miss şi Mister Evergreen, manechine cu înălţime şi greutate medie şi vârsta peste 55 ani, în ropotele aplauzelor, îşi etalau adevărata frumuseţe: spiritul, arta de a trăi.

Discoteca XXL, Balul grăsunilor, Carnavalul pensionarilor, evenimente de marcă, pentru prima oară în România, au antrenat în această mişcare, devenită fenomen XXL, mii de oameni, care au primit cu deschidere grila activităţilor iniţiate.

Pe lângă concursul de frumuseţe, prin întâlnirile săptămânale pigmentate cu prezentări de modă, concurs de dans, muzică şi poezie, lansări de carte, expoziţii de pictură, aniversarea zilelor de naştere, onomastici, petrecerea sărbătorilor religioase împreună, excursii, şi multe alte activităţi iniţiate, Club XXL a devenit unic în lume.

Inscrie-te si tu, vino alaturi de noi, nimeni si nimic nu te opreste sa fii XXL :)

Relatii, inscriere pe adresa : rclubxxl@yahoo.ro
Elena Toma - Presedinte Club XXL