🐾❤️ – Dumnezeu este dragoste - Iubim oamenii pentru felul în care ne simțim în preajma lor… îi iubim pe cei lângă care ne simțim iubiți ! Și frumusețea, și inteligența, și bogăția … pălesc în fața omului smerit la suflet și cu o inimă plină de dragoste.
Pagini
▼
vineri, 17 martie 2017
Glanda pineala – cel mai mare secret ale umanității
Glanda pineala este cunoscuta si sub denumirea de “sediul sufletului”. Aceasta mica glanda este responsabila de reglarea ciclului somn-trezire, vise, emotii, comportament, intuitie, memorie, invatare, temperatura organismului, par si culoarea ochilor. Glanda pineala este situata in mijlocul creierului, intre cele doua emisfere si este asociata cu cea de a sasea chakra, cunoscuta sub numele de Ajna sau chakra celui de al treilea ochi. Lectiile pe care ni le ofera acest centru energetic includ realizarea adevarului si a iluziei, dezvoltarea si evolutia spirituala, inteligenta si intuitia.
Cu ceva timp in urma glanda pineala a fost considerata o glanda fara o functie specifica. In zilele noastre stiinta si medicina accepta functiile sale lumesti, in timp ce misticii au cunoscut inca din cele mai vechi timpuri abilitatile spirituale si supranaturale ale acestei glande.
glanda-pineala
Oamenii au fost haraziti de divinitate cu o anume parte a creierului, cunoscuta sub numele de glanda pineala sau cunoscuta sub numele de cel de-al treilea ochi. Motivul pentru care aceasta glanda este numita “glanda pineala” se datoreaza formei sale, asemanatoare cu un con de pin.
Acest mic con de pin este responsabil de producerea de melatonina, un hormon care afecteaza ritmul cicardian, inclusiv functiile noastre de sezon.
Acest mic con de pin poate fi gasit in centru creierului, intre cele doua emisfere cerebrale. Motivul pentru care “ei” incearca sa pastreze aceste informatii de umanitate se datoreaza potentialului urias detinut de aceasta mica glanda.
Pentru oameni, aceasta glanda reprezinta un portal intre lumea fizica si spirituala. Atunci cand este activata, senzatia de euforie si de unitate cu tot ceea ce exista umple mintea unei persoane, oferindu-i un sentiment de cunoastere. Aceasta mica glanda poate fi activata prin yoga, meditatie si printr-o varietate de alte metode.
Odata activata, persoana respectiva este capabila sa calatoreasca liber in alte dimensiuni, calatorii cunoscute sub numele de proiectii astrale sau de vizualizari de la distanta.
Prin metode si practici stravechi avansate, o persoana poate reusi chiar sa controleze gandurile si actiunile altor oameni in plan fizic.
Desi pare a fi imposibil, fosta Uniune Sovietica, precum si diverse organizatii secrete au cercetat aceste efecte o perioada foarte lunga de timp, pastrand toate informatiile la distanta de majoritatea oamenilor.
Motivul pentru care nu suntem in masura sa ne folosim de toate aceste puteri uimitoare este reprezentat de cantitatea foarte mare de fluorura de sodiu pe care o digeram zilnic. Glanda pineala absoarbe cea mai mare cantitate din florura de sodiu care ajunge in corpurile noastre.
Astfel, activitatea glandei pineale este inhibata si aceasta nu mai este in masura sa contribuie la pastrarea echilibrului hormonal in organism.
O modalitate de a combate aceste efecte este osmoza inversa sau distilarea apei, distilarea fiind optiunea mai ieftina.
sursa:http://cyd.ro/
STUDIU:
1458508_717437935018918_716799604381812449_n
O legătură directă între creier şi sistemul imunitar, descoperită de medicii americani
Specialiştii americani în ştiinţe neuronale au descoperit o legătură directă între creier şi sistemul imunitar, necunoscută până la acest studiu, care ar putea fi utilizată cu succes în tratarea unor maladii grave, precum Alzheimer, scleroză în plăci şi autism.
Descoperirea a reprezentat o mare surpriză pentru profesorul Kevin Lee, directorul departamentului de ştiinţe neuronale de la Universitatea Virginia din Statele Unite.
„Atunci când colegii mi-au arătat prima dată rezultatele preliminare, am spus o singură propoziţie «Vor trebui să modifice manualele de anatomie»”, a declarat profesorul american, într-o conferinţă de presă organizată în această săptămână.
Coordonatorul studiului, Jonathan Kipnis, profesor la Centrul de Imunologie Cerebrală de la Universitatea Virginia, este de aceeaşi părere.
„Atunci când am descoperit capilare limfatice în creier, am fost extrem de surprinşi, pentru că, potrivit manualelor de anatomie, aceste vase nu ar trebui să existe acolo”, a declarat profesorul american.
Studiile precedente au afirmat în mod constant faptul că nu există o legătură directă între creier şi sistemul limfatic, însă noua cercetare ştiinţifică, publicată în revista Nature, a alcătuit un model computerizat al sistemului limfatic din organismul uman care include şi creierul.
Deşi nu face parte din sistemul imunitar, acest sistem de capilare transportă limfa, un lichid incolor bogat în celule albe, care contribuie la eliminarea toxinelor din corp. Sistemul limfatic este conectat cu toate celelalte sisteme din organism, iar cercetătorii credeau că el se opreşte la baza craniului.
Oamenii de ştiinţă au remarcat însă ceva neobişnuit atunci când analizau la microscop pelicule pe care erau expuse membrane extrase din creierele unor şoareci. Ei au descoperit astfel o serie de vase limfatice, care nu au mai fost niciodată observate anterior, aflate mai sus de baza craniului.
image_mini1
Profesorul Jonathan Kipnis spune că aceste vase nu au fost observate în trecut deoarece sunt „bine ascunse” în spatele unui vas de sânge major, într-o regiune cerebrală dificil de analizat de oamenii de ştiinţă.
Deşi observarea lor a fost realizată pe şoareci, cercetătorii americani consideră că aceste structuri anatomice există şi la oameni.
Savanţii din Statele Unite sunt de părere că descoperirea lor ar putea fi utilizată în viitor în tratarea unor afecţiuni neuronale grave, precum maladia Alzheimer, scleroza în plăci şi autism.
sursa:google/yahoo-preluate
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.