🐾❤️ – Dumnezeu este dragoste - Iubim oamenii pentru felul în care ne simțim în preajma lor… îi iubim pe cei lângă care ne simțim iubiți ! Și frumusețea, și inteligența, și bogăția … pălesc în fața omului smerit la suflet și cu o inimă plină de dragoste.
Pagini
▼
luni, 17 octombrie 2016
Toxinele depozitate în celulele de grăsime vă îngrașă și vă fac să vă simțiți balonat? Iată cum trebuie să le curățați!
Din pacate, cu totii traim intr-un mediu toxic, fiind expusi in permanenta alimentelor pline de chimicale. Astfel, toxicitatea poate fi imposibil de evitat, ceea ce inseamna ca sistemul nostru digestiv si ficatul pot fi usor de suprasolicitat. Organismul nostru este construit astfel incat sa indeparteze in mod natural toxinele.
Toxinele se pot diviza in doua categorii: solubile in apa si solubile in grasime. Cele solubile in apa pot fi cu usurinta eliminate din organism prin intermediul sangelui si rinichilor.
Pe de alta parte, toxinele solubile in grasime sunt mult mai dificil de eliminat insa, organismul uman este conceput astfel incat sa elimine toxine in mod natural si constant. Aceste grasimi solubile prin grasime cuprind pesticide, aditivi alimentari, metale grele, poluanti, plastice si alte chimicale. Acestea trebuie sa devina solubile in apa pentru a putea fi eliminate complet.
Ayurveda presupune tratarea pielii, tractului intestinal, limfei, bilei si ficatului in cazul unor astfel de disfunctii. Exista mai multe cai prin care va puteti ajuta organismul.
Exista anumite alimente extrem de benefice in curatarea ficatului precum usturoiul, grapefruit, fasolea, sfecla, morcovul, ceaiul verde, zarzavaturile, merele, uleiul de masline, avocado, cerealele, legumele crucifere, nucile, varza si turmericul.
Iata cea mai buna metoda de curatare a ficatului si bilei:
Reteta ce curatare a ficatului si bilei
Ingrediente:
1 grapefruit mare sau 3 lamai.
4 linguri de sare Epsom
½ ceasca de ulei de masline virgin
Suc de mere
Metoda de preparare :
Este foarte important sa consumati cat mai multe mere sau sa beti cat mai mult suc de mere cu 4-5 zile inainte de a va incepe tratamentul. Puteti de asemenea sa luati suplimente pe baza de acid malic. In ultimele 2 zile, consumati 250 ml de suc de mere o data la 2-3 ore. Astfel, procesul de curatare va fi si mai eficient.
Dupa aceea, in prima zi de tratament, consumati un mic dejun usor, fara grasimi. In acest mod, veti impiedica acumularea presiunii la nivelul ficatului.
1. La ora 14:00, in aceeasi zi, amestecati 4 linguri de sare Epsom cu 3 cesti de apa si turnati amestecul intr-un borcan. Puneti borcanul in frigider pentru a se raci. Nu mai consumati niciun aliment dupa ora 14:00.
2. La ora 18:00, beti 3/4 ceasca din amestecul preparat. Este posibil sa nu va placa gustul asa ca puteti adauga 1/8 lingurita de pudra cu vitamina C pentru a imbunatati gustul.
3. La ora 20:00, beti alte 3/4 ceasca din acest amestec. Acum trebuie sa va pregatiti pentru eliberarea ficatului. Dupa consumarea acestui preparat asezati-va in pat si odihniti-va!
4. La ora 21:45, puneti 1/2 ceasca de ulei de masline intr-un borcan. Stoarceti tot grapefruitul si indepartati pulpa. Ar trebui sa obtineti intre 1/2 si 3/4 cesti de suc de grapefruit amestecat cu ulei de masline. Puneti totul in borcan si agitati cu putere pana cand se omogenizeaza.
5. La ora 22:00, beti amestecul. Incercati sa beti tot amestecul in 5 minute.
Dupa aceea, asezati-va in pat pe partea dreapta, cu genunschiul strans spre barbie, nemiscat, timp de 20 de minute.
In dimineata urmatoare, cand va treziti, beti cea de-a treia doza cu sare Epsom si mergeti din nou in pat. Consumati ultima doza de sare Epsom doua ore mai tarziu. Doar dupa alte 2 ore puteti manca insa nu incepeti cu un consum de fructe solide. Puteti incepe cu lichide dupa care incepeti treptat si cu fructe.
Aceasta procedura de curatare este extrem de eficienta. Amintiti-va ca sunteti singurul raspunzator pentru sanatatea dumneavoastra asa ca, ajutati-va organismul!
http://www.pentrusuflet.com/2016/01/toxinele-depozitate-in-celulele-de.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.