joi, 31 mai 2018

Un turnător printre protestatari, ca de obicei...Aseară în târgul meu a lipsit Cel Dumnezeu. În piața pieții ce nu-i piață, ci doar spațiu adunat pentru mare electorat, a avut loc un protest plin, unul sincer și corect, până când printre idei a au apărut serelei.
Unul face pe săracul și-l fură chiar și pe dracul, l-am văzut în poze,-n filme cum scremea ca din senin, cu microfoane-n dotare, interviuri ca atare, pentru alde nea cutare, făcând din femei cu minte ceva vinovat că simte altă lume, ceva greu de digerat, de un nosferat din nosferat, ăla care stă pe Stat. Unii zic că acest jorje e ubicuu dinspre tot și că nu ar fi netot, doar că-i place să mănânce rahat peste turtă dulce. Cică azi e în galați, mâine în constanța mică, după mazăre stricată, dar vine urgent la sol, la orașul-garnizon, unde suge stele multe și are cin` să-l asculte, o minte de zer de creier,  pușcărie-pușcărie, omul ăsta chiar nu știe, că a fost scos la vedere, pentru-un simplu cazier, șters de tot din viața sa de pușlama măruntă, care crede că iubește tot ce-nșeală românește. Mici jigodii, mari jelanii, țara asta nu-i în anii în care să fie omul om cu om pentru tot omul. Un rahat la patru ace, nu se știe din ce face, e întreținut de stat, un anume asistat. Îmi e scârbă să-l arăt cu degetul cu care-l scriu și mă spăl pe acest deget nescăpat între morminte din gura acestui nimeni, răufăcător din splină, plin de untură furată în a sa gură spurcată. Cam atât. Pauză de publicitate. Securitatea e încă securitate. Inclusiv națională!
Marin Ifrim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.