vineri, 25 mai 2018

Tata este gras"A fost o vreme când eram slab. Sigur, aveam şase ani, dar sunt încrezător că pot încăpea din nou în acele haine. De fapt, în jurul vârstei de şapte ani a devenit foarte evident că am conformația cuiva care ar trebui să facă sport de două ori pe zi doar pentru a arăta ca și cum și-ar fi ieșit din formă. M-am chinuit între douăzeci şi treizeci şi ceva de ani şi apoi într-o zi m-am uitat în oglindă, mi-am văzut pântecele şi am spus: „Mă dau bătut. S-a terminat.”
Nu a fost atât renunţare, cât a fost acceptare. Mi-am dat seama: Am o soţie sexy. Dacă mă părăseşte pentru că mă îngraş, asta înseamnă că e superficială. „Iubito, tu crezi că aspectul fizic este important? Nu? Bun. Acum dă-mi sosul.”"
🍩 Maestrul microundelor, gogoșierul, îndrăgostitul de pizza, Jim Gaffigan, autorul cărții „Tata este gras”, vă prezintă meniul complet al unui „mâncău” însetat de literatură comică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.