joi, 26 octombrie 2017

Amintiri, amintiri...


MI-A TRESĂRIT INIMA... răsfoind paginile FB, mi-au dat lacrimile, la vederea unui chip iubit. Am realizând cum au trecut 15 ani din viața mea. Parcă a fost ieri. Înaltă, suplă, cu ochii de un azur celest, la doar 11 anișori, a devenit eleva cursului meu de pregătire a tinerelor talente. Talentată, sârguincioasă, trudind la orele de pregătire, au venit și rezultatele:
Trofeul Festivalului Curierul zilei 2001, Regina Piteştiului 2002, Miss România Turism - Govora 2004, locul I la concursul de muzicã uşoarã organizat de Pro TV în emisiunea lui Florin Cãlinescu „Se cautã o stea“, apariţii în emisiunea „Atenţie, se cîntã!“, iar în prezent Loredana se aflã în Canada, renumit fotomodel, interpretă a cântecului românesc și internațional, asistent la un cabinet stomatologic. Să-mi trăiești, Loredana. Dumnezeu fie cu tine. Îți doresc mult succes. Te aștept, cu drag, în vizită, când mai ajungi în România. Sunt mândră de tine, frumoasa mea, Loredana Calotescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.