vineri, 11 august 2017

Marian Ilie : Deșertăciune, numele tău este... PRESA!


Desertaciune, numele tau este... PRESA! Pacat ca BOR cedeaza atat de usor! LGBT-istii au scos deja securea razboiului impotriva Bisericii.Stiti, pentru milioanele de semnaturi stranse. Se apropie sorocul introducerii in Constitutie a articolului cu pricina. Cineva inca se joaca cu focul in tara asta si nu intelege ca in cazul Bisericii e vorba de focul Gheenei, cu care multi vanzatori de tara trebuie odata si odata "rebotezati"...


Am avut rabdarea sa vizionez asta noapte emisiunea de pe Romania TV consacrata cazului Pomohaci. Am ramas siderat vazand cine erau cei mai duri acuzatori ai "fostului preot": Miron Cozma si Valeriu Pricina.
Sa insistam un pic asupra cazului. BOR s-a grabit sa-l cateriseasca, nemaiasteptand concluziile cercetarii in dosarul sau, desi este foarte apreciat de enoriasii din parohia sa si din alte parohii, desi a refacut doua biserici paraginite, desi a facut minuni cu Harul sau pentru multi credinciosi... hooopaaa!
Preot cu har care face minuni? Care mai creste si sute de oi? Care mai da si spectacole de mare succes la public? Pai avem aici trei motive foarte serioase pentru ca Pomohaci sa fi intrat in dizgratia conducerii BOR. Daca preot fiind si cu surse suplimentare de venit ca ale lui n-a cotizat pe masura? Daca cumva n-a luat pielea de pe enoriasi ca sa trimita o cota substantiala la "esaloanele " superioare? Cat despre har si minuni, este clar, conducerea BOR nu agreeaza astfel de oameni. Stiu mai multe cazuri de acest gen.
Poate ca  nu astea sunt motivele caterisirii lui Cristian Pomohaci si BOR s-a grabit sa le inchida gura clantanitorilor. Numai ca spectacolul nu s-a terminat, cineva are interesul sa se vorbesaca de rau de Biserica prin continuarea atacurilor la adresa caterisitului. 
Cum spuneam, asta noapte Miron Cozma si Valeriu Pricina au clantanit tare de tot. Pe MironCozma  il mai inteleg - ca omul a facut ceva ani de puscarie unde, nu ma indoiesc, a avut fel de fel de viziuni cu conotatii sexuale; in plus, a ramas lefter dupa ce i-a intercat vaca sindical-miniera si e aproape normal sa intrebe de unde are Pomohaci milionul de Euro? Ce conteaza ca nimeni n-a demonstrat ca suma aia ar exista in contul sau casa lui Pomohaci si ca un cantaret de talia lui poate face banii aceia, mai ales daca are si sute de oi.
Pe Valeriu Pricina insa il acuz de-a dreptul ca fiind lichea. Este, din cate stiu, singurul militar care sa acuze - indirect - Biserica cu o asa manie prolet-cultista. "Daca inregistrarea este reala" zice Pricina - de parca in Romania ultimilor ani numai cu inregistrari reale a avut de a face Justitia. Pricina, ziristul (?!?) nu vrea alte dovezi, din mai multe surse, cum ii cere deontologia profesionala, el acuza in dorul lelii. dupa ureche. Cine dracu i-o fi dat ordin asa discret, la ureche, sa se bage in treaba? Ei, cum cine? Cine l-a bagat in Armata, in presa militara, iar dupa pensionare in conducerea sindicatului rezervistilor, cu ordin sa duca miscarea sindicala a militarilor in derizoriu. Toate aastea le-a facut Pricina. Mai tineti minte cum ma acuza, prin 2010, ca sunt 'infiltratul" lui Oprea in SCMD, pentru ca nu mult dupa aia tocmai magaria sa Pricina sa intre in conducerea partidului lui Oprea si sa ramana si vicepresedinte al SCMD. 
Ei bine, la fel il acuza acum pe Pomohaci. S-a trezit asa de-odata in el gena anti-LGBT. N-a miscat nimic atunci cand lesbienele si curlangii umplura strazile Bucurestiului, nu l-am auzit sa se pronunte pentru introducerea in Constitutie a articolului referitor la familie pentru care au semnat 3 miioane de romani. I-a casunat pe Pomohaci. Cum sa simpatizeze Pricina cu un om indragit de mii de semeni ca preot si milioane de romani ca rapsod popular nationalist, cand el a ramas fidel prieteniei din copilarie cu Gratiela Barla, avocata cavaler-mason pe care a bagat-o pe gatul SCMD sa rezolve problema pensiilor taiate de Basescu, de nici acum nu stiu daca procesul sindicatului cu ea s-a incheiat.
L-as fi lasat dracului sa clantane, dar el apare pe sticla ca vorbind in numele rezervistilor militari, iar asta ma scoate din pepeni. Rusine celor ramasi in SCMD care se vor reprezentati de un asemenea specimen.
Vad ca politia a calcat casa lui Cristian Pomohaci (parohiala) si ma indarjesc si mai tare. Nu tu Salam, nu tu Vijelie, nu tu Minune si ailalti care intorc banii cu lopata pe scena, ci casa parohiala a "fostului" preot. E clar, unde e politie si mai ales mascati se concentreaza atentia natiei. Calare cu atentia pe Pomohaci, cine si ce le va scapa din atentie romanilor? O fi fiind din conducerea tarii sau a Bisericii? Pai, cine o fi dezlantuit furia asta? Pricina ne-ar putea spune, dar el clantane, ca intotdeauna...  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.