luni, 17 iulie 2017

SĂ NU-ȚI VINĂ DRACII ?

SĂ NU-ȚI VINĂ DRACII ? PREOTUL CÂNTĂTOR, Cristian Pomohaci, CORUPĂTOR DE MINORI, a luat mințile prostimii. Adulat, aplaudat, susține spectacole, în plin scandal sexual. Pe scena festivalului de la Sânpetru de Câmpie, în prezența primarului, a primit bani, flori, mulțumiri. Unii chiar i-au sărutat mâinile. Și nimeni nu s-a sfiit să se-ntrebe, pe unde umblase el cu mâinile alea date la pupat :)

REVOLTATE, câteva admiratoare iau apărarea nemernicului, acuzând invidioșii de manipulare, propagandă dușmănoasă, etc. Adicătălea, cu tupeu inimaginabil, animalul, după ce se scutură de călduri, șoptitor de cuvinte amoroase la urechea băiețeilor, cerșetor plătitor de senzații sexuale cu minorii, urcă pe scenă ca o vedetă și-mbârligă prostimea cu cântece și versuri ce fac trimitere la ălea sfinte. Păi să nu-ți vină dracii ?
Măi spurcăciune, îndrăznești să sfidezi o lume -ntreagă, doveditule ?
Făi, proastelor. Ce-ați fi zis, dacă băiatul vostru ar fi fost oleacă mângâiat pe la spate de spurcăciunea asta pedofilă, căreia îi pupați mâinile jegoase ? Pupincuriști inconștienți.
La pușcărie, animalule. Nu împuți scena artistică.

Elena Toma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.