vineri, 2 iunie 2017

Elena Cesar Von Sachse - Femeia de Foc, simbolul răului și al ispitei...Pornind de la ideie ca RAUL ARE MULTE FETE....am creat in aceasta poveste trei personaje ce reprezinta putera raului...Femeia in Negru, Femeia de Foc si Femeia Sarpe care in contrast cu ideie ca raul e urit si ingrozitor ...aceste personaje sunt atragatoare si fascinante, ceea ce dupa mine sunt cu mult mai periculoase...De urit te feresi,dar frumosul atarage, te incinta, te ispiteste... ..si chear aici e PERICOLUL...
E felul in care eu am personificat putera raului ....Va multumesc ca ati avut curiozitate de-a ma intreba si de-a va arata viziunea mea despre rau si ispita...
 Va multumesc pentru incredere dar si pentru curiozitatea de/a ma intreba......inseamna ca v-am stirnit oarecum interesul si acest lucru pentru mine e foarte important. Cu drag.

2 comentarii:

  1. Multumesc Elena pentru gestul tau prietenesc, de-ami posta una din colajele facute de varul meu Pecican Alexandru pentru povestea "FANTASTICA AVENTURA A PRINTULUI ZAMUR"....care sper sa apara in acest an....Cu drag ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna scriitoare de aventuri,cer corectura la ´´de-ami´´,e vremea bacalaureatului si copiii vor crede ca asa se scrie ,cad la bac ,va fi pacat mare.
    Eu nu sunt scriitoare,sunt bucatareasa ,dar am invatat sa scriu corect,ca daca e o lingurita de sare la reteta si eu scriu incorect o lingura de sare,bag consumatorii in spitalul de inima.
    Tina Livezeanu-Darabani

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.