luni, 24 aprilie 2017

Urfet Şachir - Ȋntâlnire de suflet – Dublă lansare de carte la malul mării


Ziua Mondială a Cărţii şi a Drepturilor de autor mi-a prilejuit o întâlnire de suflet, multaşteptată, cu distinsa doamnă Elena TOMA, scriitoare, poetă, pictoriţă, om de radio şi televiziune, cântăreaţă, artist complet într-un cuvânt, cu prilejul lansării volumului de autor „Noaptea nu va mai fi acolo”, o carte de excepţie, cu dezvăluiri inedite, pe care o recomand cu căldură. Distinsa autoare impresionează prin dezinvoltura cu care tratează amarele încercări ale vieţii. Ce fericire poate fi mai mare, decât să fii înconjurată, dar, mai ales, hăruită cu toate artele?
Domnia-sa nu a venit singură, ci însoţită de o minune pe nume Irina Maria ALDEA, micuţa poetă şi pictoriţă, care a avut pentru lansare, cu acest prilej, propriul volum de poezii, intitulat sugestiv „Pierdută în viitor”, care ne revelează înţelepciunea în firavul trup de copil, maturitate cu care şochează în creaţiile sale.

A fost o întâlnire plină de emoţii şi căldură sufletească, de care ne-am bucurat împreună cu dragele mele prietene Maria Reta şi Violetta Petre.
Printre personalităţi, invitaţi de onoare au fost distinşii domni Ismail Feuzi, om de afaceri, patronul Fabricii de dulciuri „Sultan” din Medgidia, care a oferit frumoase, dulci şi inedite surprize, Iomer Peuzi, preşedintele UDTR, filiala Medgidia şi Neacşu George, tot din Medgidia, pasionat de istorie, deţinător de obiecte antice, care a furnizat multe informaţii de interes, din domeniu, pentru emisiuni radio.
Dumnezeu ne-a iubit într-atât, încât ne-a adus soarele pe boltă, după o zi cu ploi şi vânt turbat, ne-a înseninat bolta cerească şi sufletele noastre pline de dor şi emoţii. Parcă şi vremea, şi timpul au stat în loc, ca să ne prilejuiască această întâlnire! Mulţumim Domnului!
Doresc să le urez celor două distinse autoare mult succes în continuare, multă sănătate, realizări şi împliniri!
Sănătate tuturor!


Cu consideraţie,
Urfet Şachir

4 comentarii:

 1. Doamna Urfet, frumos grăiți, dar eu, totuși, sunt un om simplu. M-ați pus pe un soclu mult prea înalt. Vă mulțumesc, cu rugămintea să mă vedeți așa cum sunt, omul simplu, sincer, dedicat semenilor, dornic să înfrumusețeze clipa. Onorată , fericită să vă fi întâlnit. Mulțum esc, Domnului.

  RăspundețiȘtergere
 2. Tocmai simplitatea si sinceritatea dvs. va asaza pe soclu, nu eu, dna Elena! Sunteti prea modesta, iar modestia aceasta va inalta ca om si ca artist. Aveti toata pretuirea mea! Onoarea si fericirea sunt de partea mea!

  Cu mult drag,
  Urfet Sachir

  RăspundețiȘtergere
 3. Cat de eleganta este doamna Urfet si cat de frumos a scris despre intalnirea de la Constanta.
  Multumim frumoase adresate cu iubire, celor doua artiste.
  E adevarata placere, sa te afli in prezenta unui om atat de talentat ca doamna Toma.
  Exact cum spuneti chiar dv. "haruit" cu toate darurile, de la Dumnezeu.
  Felicitari !

  Dumitru

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Va multumesc, domnule Dumitru! Aveti dreptate! E o binecuvantare sa te afli in prezenta doamnei Toma! Sa aiba parte de sanatate si noi, toti, la fel! Doamne-ajuta!

   Urfet Sachir

   Ștergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.