joi, 27 aprilie 2017

Mulțumiri, d-nei Urfet Șachir, d-lor Ismail Feuzi, Iomer Peuzi și George Neacșu

”Sultan te cucerește ”, răsună reclama fabricii de dulciuri SULTAN din Medgidia. - Sâmbătă, 22 aprilie, un eveniment fericit ne-a unit pentru  câteva momente, semn în plus că, indiferent de impedimente, intemperii ale naturii, omul rămâne OM și cuprinde suflete cu bucurie. 
Am colaborat cu doamna Urfet Șachir din  Mangalia și cu domnii Ismail Feuzil și George Neacșu din Medgidia.


Deși nu ne  cunoșteam în realitate, comunicam telefonic, prin  Facebook, e- mail, de parcă ne știam de când lumea. Dar viața a creat acea portiță deschisă, larg, adevăratei prietenii:  lansarea cărților ”Noaptea nu va mai fi acolo ”- autor , subsemnata și ”Pierdută în viitor” autor Irina Maria Aldea - ambele proaspăt apărute la editura Armonii culturale,  cu sprijinul bunilor mei prieteni Geo Stroia și Marian Diaconu. Evenimentul a avut loc la sala Adrian Rădulescu a Muzeului de istorie și arheologie din Constanța. 


Am a vut plăcerea să strâng mâna prietenilor mei, Urfet Șachir, Ismail Feuzi, om de afaceri, patronul Fabricii de dulciuri „Sultan” din Medgidia, care ne-a răsfățat gusturile cu dulciuri proaspete de cea mai mai bună calitate şi inedite surprize, Iomer Peuzi, preşedintele UDTR, filiala Medgidia şi Neacşu George, tot din Medgidia, pasionat de istorie, deţinător de obiecte antice, care a furnizat multe informaţii de interes, din domeniu, pentru emisiuni radio. 
Irinuca noastră cea talentată a primit o diplomă și o inimă  de ciocolată.
Mulțumim,  oameni dragi. În curând, ajungem și prin Medgidia. Sper o revedere la fel de frumoasă. 
P.S Nu ezitați. Sultan vă așteaptă. Date de contact și alte in formații, la adresa : 
http://sultan.ro/about.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.