vineri, 10 ianuarie 2014

Metin Cerchez : Un ABUZ al băncilor BRD şi Banc Post

Vreau sa aduc in atentia opiniei publice ,televiziunilor si organelor de ancheta penala un ABUZ al bancilo-BRD si Bancpost in cazul meu- si al firmelor de recuperari.Am luat in 2005 ,5000 mii euro de la BRD si pina in 2011 am restituir 40 mii euro.In 2011 am facut plingerea penala dosar p 11328-2011 ptr ca mi se luau ilegal bani ptr comision de risc-adica noi bunii platitori acopeream ilegalitatile directorilor BRD si ofiterilor de credit care dadeau cu buna stiinta, bani cu acte false mafiei care dadea spagi.
Pe aia nu- i mai urmareste nimeni ca le e frica sa nu spuna ce spagi au dat.Judecatori corupti te executa la cererea unor firme fantoma de recuperari.-Serraghis Loan Manangement Limited Cipru ,Asset Portofolio Servicing Romania srl, Cipru,Investments 2234 Overseas Fund 14 B V Olanda fara a vedea ca tu nu ai nici un contract scris si semnat cu respectiva firma de recuperari.La facultatea de drept toti am invatat dupa aceleasi manuale de teoria generala a dreptului,Cod civil si cod penal si cod de procedura civila si penala.numai ca atunci cind treci la practica nu mai judecam la fel.Astfel un contract este litera de lege intre parti,Care parti ca eu nu am contract cu banca?.De ce nu m-a executat banca? Ptr ca mafia bancilor ia bani odata de la tine cit timp platesti ratele ,apoi ia banii din asigurare,cind nu mai platesti, apoi ia banii de la firma recuperari -sume mici- ptr creante.Este abuz in serviciu,inselaciune in forma agravanta,Este ca si cum mergi pe strada si vine la tine un mafiot si- ti zice-de maine banii bancii mi- i dai mie.ll intrebi cine e si cu ce drept ptr ca nu ai nici o hirtie ,contract, cu el...Si el te bate si iti ia casa.Faci reclamatie la politie ,ca e camatar si te santajeaza si l aresteaza ptr ca nu are cum dovedi ca are vre- un contract cu tine...De ce nu se procedeaza la fel cu firmele de recuperari?In spatele acestor firme de recuperari sint sefi de banca,oameni politici,politisti si judecatori care isi iau comisioane ,ba chiar de la SRI am auzit....Faceti plingeri penale toti cei afectati-Dati mai departe linkul meu

2 comentarii:

  1. În Grecia este aceeaşi situaţie, în Bulgaria, Spania, Polonia, Ungaria, Slovacia şi alte ţări, lumea a ajuns disperată datorită situaţiei datoriilor către bănci! Cu toate acestea, băncile realizează profituri imense pentru o lume din ce în ce mai săracă! Poate cineva să creadă că toate acestea sunt întâmplări sau consecinţele crizei mondiale? Poate cineva să mai creadă că zeci si sute de milioane de oameni au greşit făcând împrumuturi bancare şi apoi rămânând fără venituri? În România situaţia este şi mai grea datorită administraţiei proaste a statului şi a slugărniciei excesive faţă de interese externe! Oamenii sunt împovăraţi de datorii iar după ce au fost îndemnaţi să facă tot felul de credite bancare, acum sunt lăsaţi să urle în pustiu. Presa e plină de cazuri de sinucideri pentru că oamenii nu mai rezistă psihic presiunii exercitate de către firmele de recuperare!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce pretentii aveti de la banci precum BRD si Banc Post daca BNR care reglementeaza activitatea tuturor bancilor din Romania face ce veti citi in acest articol: reteaua de CORUPTIE BNR - SRI - JUSTITIE :
    http://identitydesign.ro/wp/index.php/2015/06/18/caz-halucinant-dezvaluiri-despre-un-sistem-din-umbra-care-controleaza-statul-roman-si-distruge-orice-oponent/

    aici este continuarea acestei anchete jurnalistice http://identitydesign.ro/wp/index.php/2015/07/28/281/

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.