marți, 18 februarie 2020

GRUPA SANGUINĂ

1. Armonia - Grupa sanguina A:
Persoanele care au aceasta grupa sanguina sunt cele mai sentimentale si mai sensibile. Dau dovada de foarte multa creativitate, sunt deseori mofturoase si vulnerabile. Daca ai grupa A, se spune ca stralucesti ca soarele si ca ai o energie pozitiva de invidiat. Reusesti sa intri in armonie cu dimensiunea cosmica a lumii.
Esti o persoana capabila de multa empatie si simpatie, iar sentimentele celor din jurul tau nu iti sunt niciodata indiferente. Pentru nimic in lume nu ai intra in viata unui om cu bocancii, esti intotdeauna fina si atenta. Iti place sa fii in armonie perfecta cu universul in care traiesti. Fiecare intamplare te afecteaza si isi lasa amprenta asupra ta. Nu ai o capacitate foarte buna de autoaparare si odata armele pierdute, iti va fi greu sa gasesti altele noi. De multe ori esti introvertita, rezervata si chiar timida. De aceea, risti sa-i sochezi pe ceilalti cand iti iesi din pepeni si explodezi... Simti deseori nevoia sa te retragi in liniste si sa meditezi. Fire contemplativa, preferi sa-ti cultivi gradina, in loc sa lupti pentru o promovare. Esti o persoana perfectionista si te bazezi numai pe relatii de incredere reciproca. Nu esti nascuta sa traiesti in vizorul public, pentru ca tii prea mult la intimitatea ta. Iti alegi prietenii pe spranceana si, chiar daca nu sunt multi, te poti baza pe ei la nevoie. Esti cam zapacita in ceea ce priveste banii si administrarea lor. Intr-o discutie, ai tendinta sa despici firul in patru si poti fi un bun avocat sau judecator. Medicina si diplomatia sunt alte doua meserii care ti se potrivesc ca o manusa. Iti place sa vii in ajutorul oamenilor, cu conditia sa ti se lase macar iluzia independentei. Totusi, in momentul in care iti gasesti locul intr-o echipa, faci minuni. Sensibilitatea te face sa fii vulnerabila. Pentru a-ti gasi pacea si linistea esti dispusa sa faci orice compromis. Optimista din fire, incertitudinea zilei de maine te streseaza si oboseste. Deseori, personalitatile armonice viseaza sa se retraga undeva, departe de lumea agitata, si sa duca o viata simpla, sigura si calma. Din punctul de vedere al sanatatii, risti ca vulnerabilitatea ta sa se rasfranga si asupra sanatatii. Fii atenta la alimentele care contin colesterol. Ulcerul si infarctul sunt bolile la care esti predispusa, de aceea e bine sa inveti arta relaxarii.
2. Melodia - Grupa sanguina 0:
Mereu entuziasta, esti personalitatea cel mai bine adaptata la viata sociala. Iti place sa fii mereu in actiune si ai o putere de adaptare extraordinara. Castigi bani destul de usor, dar la fel de repede ii si cheltuiesti. Esti o persoana bataioasa, ambitioasa, optimista si o seducatoare innascuta. Cu o astfel de personalitate, esti genul care se simte cel mai bine sub lumina reflectoarelor si care isi va trai viata fara sa-si refuze vreo placere. Esti pasionata de exprimare si de afirmarea de sine. Iti place sa te lansezi in discutii contradictorii, in competitii si actiuni periculoase. Te descurci foarte bine in ceea ce priveste comunicarea si interactiunea cu ceilalti, in schimb devii pesimista si depresiva daca ramai prea mult timp singura. Te pasioneaza viata de societate, agitatia marilor orase, iar linistea si calmul de plictisesc. Esti o persoana extrovertita si ai face orice pentru pasiunile tale. Extrem de multi purtatori ai grupei sanguine 0 ajung politicieni, actori sau jurnalisti de succes. Esti atrasa instinctiv de meseriile care presupun comunicare, posturi publice si faima. Nu te dai in laturi de la atitudini provocatoare, pentru ca nimic nu e prea mult pentru tine cand vrei sa te afirmi pe plan social. Esti o adevarata masinarie de razboi, care functioneaza in orice circumstante. Daca nu esti foarte, foarte atenta, s-ar putea sa devii superficiala si insensibila, iar deviza ta sa devina: ''Dupa mine, potopul!" Pentru ca te vezi in ceilalti ca intr-o oglinda, ai capacitatea de a-i intelege cu multa usurinta. Profita de aceasta abilitate si transform-o intr-un atu personal. Te pricepi sa negociezi si esti oricand gata sa iei totul de la zero. Numai tu poti dona sange oricarei alte grupe, de aceea majoritatea oamenilor iti prefera compania, se simt mai puternici, mai creativi si mai stabili alaturi de tine. Fii atenta la bolile de nervi, inima, stomac si la aparatul digestiv. Dinamica si mereu in forma, ai sanse sa fii mult mai longeviva decat celelalte grupe.
3. Ritmul - Grupa sanguina B:
Esti cea mai indiferenta la mediul in care traiesti si cea mai independenta de emotii. Ceilalti te percep, uneori, drept o fiinta rece si dura. Lucida si perseverenta, iti place sa organizezi si sa faci planuri. Cand ai vreo pofta, nu te gandesti prea mult la altii. Ai cel mai incapatanat temperament si iti urmezi telurile fara nicio ezitare. Iti place sa spui lucrurile verde-n fata, ceea ce te face sa pari cam lipsita de diplomatie. Poti deveni specialista pe un domeniu anume, insa nu-ti place sa stii cate putin din toate. Te supui cu usurinta regulilor, accepti ierarhiile si nu te sperie munca de rutina. Poti fi o sportiva excelenta, pentru ca dai dovada de multa tenacitate si putere de concentrare. Urasti improvizatiile si relatiile care nu par de viitor, dar daca ai decis sa investesti intr-un partener de viata, o vei face cu maturitate si fidelitate. Multe dintre persoanele purtatoare ale acestei grupe sanguine fac cariera in domeniul stiintei, al tehnologiei sau al informaticii. Esti o subordonata de nota 10, dar si un manager eficient. Daca te indrepti spre artele frumoase, vei avea succes datorita meticulozitatii si tehnicii desavarsite. Punctele tale forte sunt luciditatea, tenacitatea si stabilitatea. Iti place sa simplifici lucrurile, uneori chiar exagerezi in acest sens. Partea buna este ca stii intotdeauna ce vrei si ii scutesti pe cei din jur de surprize neplacute. Daca nu iti controlezi cu atentie nevoia de autoritate, risti sa devii o mica tirana. Pentru ca vrei sa stii si sa controlezi tot, incepi sa fii foarte preocupata de propria sanatate, aproape ipohondra. Fii atenta la puterea de autosugestie, pentru ca, desi natura te-a inzestrat cu o sanatate de fier, daca incerci sa te convingi ca esti bolnava, s-ar putea sa ai dreptate...
4. Simfonia - Grupa sanguina AB:
Ai cea mai complexa si mai bogata personalitate dintre cele existente. Poti straluci in orice domeniu, ai vrea sa incerci totul si sa le faci pe toate perfect. Trebuie sa fii constienta ca nimeni nu poate fi, simultan, si actor, si fizician, si poet, si maturator de strada. Gaseste-ti vocatia si stabileste-ti prioritatile. Esti atat de nehotarata si de imprastiata, incat nu obosesti doar tu...ii obosesti si pe ceilalti! Cauti compania altora, pentru ca nu te simti bine de una singura. Esti ''victima'' unui flux continuu de idei si de initiative pe care iti place sa le impartasesti cu prietenii. Pe scurt, te schimbi de la un moment la altul si ai nevoie de audienta, pe care, ce-i drept, rareori se intampla sa o plictisesti... Firi dinamice, purtatoarele acestei grupe sanguine pot avea orice meserie si o pot face excelent. Iti place natura si te simti bine cand te afli in mijlocul ei. Poti trai in cea mai mare capitala din lume, la fel de bine ca si in cel mai uitat satuc din munti. Cu o putere de adaptare aproape la fel de mare ca aceea a grupei 0, nu va fi greu sa fii fericita, daca vei invata sa nu mai cauti fericirea in toate directiile. Esti admirata pentru eficienta, inteligenta si cultura generala. Esti o persoana organizata, insa nu reusesti sa rezisti ispitei de a incepe 100 de lucruri deodata. De unde si riscul de a nu le putea duce la bun sfarsit pe toate. Esti destul de instabila si asta ii sperie pe cei care vor sa-ti fie alaturi. Viata ta e o aventura continua, cu urmariri spectaculoase si final neasteptat. Partenerul trebuie sa-ti semene, altfel va obosi sa alerge in ritmul tau. Te agiti prea mult si nu stai bine cu nervii. Esti o persoana imprevizibila, nestatornica si nu stii sa faci fata insucceselor sentimentale. Ai nevoie de somn mult si de relaxare. Vei descoperi ca e minunat sa nu gandesti din cand in cand, ci sa te lasi pur si simplu, purtata de val. Sistemul nervos este punctul tau cel mai vulnerabil, insa te-ar putea consola informatia ca Picasso, Bach si Shakespeare au avut tot AB.
CINE CU CINE:
A+A: sunteti gata sa investiti un capital important de incredere in aceasta relatie, dar exista riscul sa deveniti extrem de posesivi. Stabiliti un plan comun de viitor si aveti toate sansele sa imbatraniti impreuna.
A+0: este o relatie pe care va puteti baza, pentru ca va completati reciproc. Cei cu grupa 0 sunt mai cerebrali si vor gasi o sursa de inspiratie fascinanta in perechea cu grupa A.
A+B: sunteti ca si cainele cu pisica si aceste nepotriviri risca sa se agraveze in timp. Este o combinatie pe care e preferabil sa o eviti.
A+AB: o alaturare cu multe urcusuri si coborasuri. A este genul care traieste cu capul in nori, iar AB se face vinovat de instabilitate si nehotarare.
0+0: Perfect! V-ati gasit, cu conditia sa nu intrati in competitie! Va ghiciti gandurile, stiti ce vreti unul de la celalalt si veti fi intotdeauna inconjurati de prieteni plini de admiratie.
0+B: alcatuiti un cuplu stabil si reusit, in mare parte datorita puterii de adaptare a partenerului cu grupa sanguina 0.
0+AB: 0 ar merita un imn de lauda... Este o grupa sanguina ai carei posesori sunt diplomatii acestei lumi! Chiar daca relatia cu un AB este dificila, 0 se descurca de minune si in acest caz... In consecinta, o relatie care promite.
B+B: sunteti mult prea rationali si caposi amandoi. Pentru ca aceasta combinatie sa functioneze, este nevoie de multa, multa rabdare si intelegere. Daca nu sunteti amandoi dispusi sa faceti compromisuri, ar fi mai bine sa nu va implicati in aceasta relatie...
B+AB: o pereche cu mai multe sanse de a rezista, daca barbatul este cel care are grupa sanguina B. Astfel, el va fi pilonul stabil al cuplului si ii va permite partenerei sa fie exuberanta si imprastiata.
AB+AB: este greu sa depasiti stadiul de amicitie, pentru ca nu rezistati pe termen lung impreuna. Sunteti mult prea agitati amandoi, pentru ca sa va simtiti confortabil sau ca sa puneti bazele unei familii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.