sâmbătă, 11 august 2018

Cristian Presura : Am protestat împotriva actualei puteri politice, pentru viitorul tuturor românilor!

Cristian Presura : A fost momentul meu de spaima. Câinii lup care latră sub botniță. Caii speriați gata să sară în mulțime imediat. Bâtele jandarmilor mascați și cu armura. Au venit neașteptat langa noi, langa pajiștea de la Muzeul Antipa unde erau copii cu câteva ore înainte. Nimeni nu înțelegea de ce au venit. Noi chiar nu am avut niciun provocator.
Eram din Olanda, Anglia, Norvegia, Brașov și București. Discutam, scandam, aprindeam luminițe la telefoane. Apoi ei. Forța violenței. Gata să sară pe noi. Nu înțelegeam, nu înțelegeam. De ce au venit? M-am apropiat de jandarmul de langa mine. Am vrut sa ii spun că nu îl urăsc. Că este fratele meu. Mi-a făcut semn in cască că nu mă aude. Am înțeles, dintr-odată, gravitatea situației. Șefii i-au tăiat sunetul ca sa nu audă vocea noastră, atunci când ne va bate si vom urla de durere. Sa nu fie influențat de ce spunem. Sa ne poată lovi fara să audă gemetele durerii celor loviți. Sa se auda in casca doar vocea sefului dand comenzi. Am înțeles că actuala putere vrea sa ne dezbine. Nu va reuși. Dați SHARE va rog! Poate jandarmul va vedea postarea și se va recunoaște. Vreau să știe că nu îl urăsc. Sunt un fizician venit din Olanda, de la 2000 de kilometri, pentru că și el este fratele meu. Refuz să urăsc! Nu o voi face. Le spun tuturor romanilor, indiferent de culoarea politică, Romania se iubește toată de departe. Am protestat împotriva actualei puteri politice, pentru viitorul tuturor românilor! Continui sa cred in asta, din tot sufletul.
PS: Azi, de la 13:00 la 14:00 am fost invitat sa vorbesc in direct la Realitatea. Mesajul meu ramane acelasi: toti suntem impreuna Romania!