duminică, 26 februarie 2017

Trist... dar adevărat ! PSD - mândria țării !MDI TV
18 ore ·
CU MICROBUZELE LA MITING
Anunțat cu surle și trâmbițe, mitingul PSD Dâmbovița pentru susținerea Guvernului Grindeanu nu și-a atins scopul. Se anunțaseră 10.000 de participanți, în Piața Revoluției, dar la momentul de vârf erau aproximativ 6000 de persoane. Unii nici nu știau pe cine au venit să susțină. Microbuzele cu protestatari au împânzit orașul. 
IMAGINI VIDEO AICI
http://www.mditv.ro/cu-microbuzele-la-miting/

sâmbătă, 25 februarie 2017

Adrian Țuțuianu, RUȘINE ! Mi-ai făcut de rușine orașul natal. Ai compromis România, românii de pretutindeni !

” UNII AU FOST SCEPTICI ! Au spus că vom fi 10.000. Suntem mai mulți ” , urla ADRIAN ȚUȚUIANU, urmărit penal DNA, fără pic de rușine, manipulator de profesie, un păcălici dâmbovițean, în ovațiile celor 5000 de protestatari aduși cu autobuzele, sub picurii reci ai ploii de primăvară târgoviștene. Băi panaramă pesedistă, unde ai văzut tu peste 10.000 de manifestanți ?

Frați dâmbovițeni, iubiți târgovișteni ! Sunt mândră de voi. Trăiască PSD !Azi, la venirea primăverii, aduși de prin satele, comunele învecinate, cu autobuze, microbuze, precum turma mânată de la spate, sub stropii reci ai ploii, fluturând pancarde al căror mesaj mulți dintre voi, habarniști, nu-l înțelegeați, ați contribuit la concretizarea adevăratei imagini a prea_cinstiților ( hoților, penali ), care, pentru a-și apăra propriile interese, a-și proteja funcțiile, pozițiile, averile, conturile îmbuibate, v-au adunat, ca pe animale, în centrul istoric al Târgoviștei.

România gurilor știrbe

 „Să ne reculegem în fața acestui cadavru, cadavrul conștiinței zdrobite.”
Thierry Maulnier

Mărturisesc că de la o vârstă fragedă am căpătat o sensibilitate ieșită din comun în fața gurilor fără dinți, a acestor mici hăuri care se deschideau în mijlocul feței, devenind sigla unei declasări umane. De unde le venea gurilor știrbe această incredibilă forță de avarie?

vineri, 24 februarie 2017

Nu o calca în picioare. Este cel mai bun medicament natural de pe planetă


Foarte multi oameni inlatura aceasta planta din culturile lor fara sa stie macar ca este una dintre cele mai benefice plante pentru sanatatea de pe planeta. Este vorba de patlagina, o planta cu aproximativ 200 de variatiuni, dar toate cu aceleasi proprietati medicinale. Cele mai populare sunt Lance si Broadleaf. Patlagina creste in general in solurile sarace, pietroase, chiar si pe sosele, de multe ori alaturi de papadie. Patlagina se mai gaseste si in santierele de constructii, o dovada a faptului ca natura se regenereaza.

Harry Ross - Maxime și cugetări 16.02.017

Venim din vremuri milenare. Cu tomuri  de istorie în spinare.
Vorbele rumegate cu migală au coloană vertebrală.
E o certă încântare când școala vieții îți acordă o notă mare la purtare.
Mușchii cer mișcare, creierul, comunicare.
Ascultă nepoate, un singur fir de păr știe mai multe decît știm noi din toate.
Minte femeia care spune: Sire, eu nu pot trăi fără iubire.

Trădare, dar aflarăm și noi :)


Băsescu anunță că și-ar dori o alianță cu PSD-ALDE și UDMR pentru modificarea Codurilor penale. DOVADA CARACTERULUI CAMELEONIC al unui politician pentru care mulți români au fost scuipați în obraz. Huoă, Traian Băsescu. RUȘINE ! Acum, ți-ai arătat adevărata față. Trăiască Lenuța, care freacă puța, ( pentru rimă )

joi, 23 februarie 2017

ION IONESCU-BUCOVU : Marin Toma este un împătimit al Dorului.

Nu s-a uscat cerneala de pe antologia „Poesis și creație” închinată Voivodului Limbii Române, Eminescu, și Marin Toma ne răsfață cu o altă antologie de poezie și proză, „Deschide, dorule, poarta”.
Dorul la poetul Marin Toma este o stare permanentă. Revista lui „DOR de DOR” a răspândit fiorul dorului prin poeziile pe care le-a publicat și le publică de-alungul vremii. Dorul românesc e prezent în mai toate cântecele din lirica populară și cultă.

DNA: SECHESTRU pe proprietăți din Franța și Spania de 4 milioane de euro. Conturi din Cipru, Elveția și Germania, BLOCATE


În 2016, au fost luate măsuri asiguratorii de 667 milioane euro, fiind o creștere cu 72 % față de anul precedent, a transmis Kovesi, joi, la prezentarea raportului DNA.
Șefa Direcției Naționale Anticorupție a menționat că au fost sechestrate două proprietăți în Franța însumând peste 3,5 milioane de euro, iar în Spania a fost instituit sechestru pe două imobile de peste 500.000 euro.

Laurențiu Teodor : Bilețelul roz, versiunea 2017

"Dragă Liviu,
1. Îți trimit alăturat o cerere de la Piața Victoriei, în legătură cu demisiile care vor avea loc.
2. Dacă ai ocazia să vorbești cu Sorin despre subiect?
Călin"

Ted Michael : Stenograme-Telegrame part.1 !

- Gâdelu : sefu am ramas fara reclame ,Taran Drakne pericol zdup , Ciordache abandonat modificat legea cu dedicatie , cer urgent indicatii incotro... stop
 - Felics: va dau afara pe toti ca m-am saturat sa-mi fac si sa-mi desfac bagajul , suspendati urgent presedinte Ioha , gratiere urgenta ca nu mai suport , in caz contrar cautati-va de lucru ...stop
 - Mircikă : sefu sunt cu Gadelu langa mine , inteles insist facem suspendare mare cu mai multe autocare , cerut lu' Kodrin iertare sa vina sa strige tare si sa calce in picioare ... stop
Acesta este un pamflet , personajele sunt fictive orice asemenarea cu realitatea fiind pur intamplatoare !

De primăvară ... propuneriLa propunerea cititorilor,
pentru această primăvară,
oferte de încălțăminte.

Soții CARMEN și KLAUS IOHANNIS nu pot fi în niciun fel acționați penal

Doru Braia - L Ă M U R I R E
Soții CARMEN și KLAUS IOHANNIS nu pot fi în niciun fel acționați penal, întrucât au cumpărat un imobil în virtutea unui document de proprietar-moștenitor al vânzătorului, validat ca atare de autorități, document anulat abia la câțiva ani după încheierea tranzacției !
Prin urmare, au fost cumpărători de bună credință !

miercuri, 22 februarie 2017

ŞTIAȚI ? Pe fiecare piesă de metal ce compune turnul Eiffel scrie: „Made în Reșița – România”Putini sunt cei care stiu ca simbolul Parisului, celebrul Turn Eiffel, a fost realizat dupa o tehnologie inventata in Romania de inginerul Gheorghe Panculescu.
Dupa ce a absolvit cursurile Politehnicii din Zurich, inginerul Gheorghe Panculescu ajunge sa lucreze in cadrul companiei Eiffel, la recomandarea marelui scriitor Vasile Alecsandri.

Cărți pe care să le citești la o cană cu ceai


O cană cu ceai însoțește întotdeauna cu mult succes lectura unei cărți bune. Verde, negru sau alb, cu rom sau cu lapte, servit în stil englezesc sau japonez, ritualul ceaiului are o zonă destinată numai lui în viețile noastre și face parte din (micile) bucurii și răsfățuri pe care ni le putem dărui zilnic. Dată fiind importanța acestui obicei pe care, de câteva secole, îl întâlnim în mai toată lumea, era firesc ca arta ceaiului să fie reflectată și în literatură. Așadar, poftiți la cărți pe care să le citiți la o cană cu ceai!

"Vrem femei precum Codruța, nu ca Firea şi Olguța"


Diana Marinescu a adunat din piața Victoriei.👊 celebrele lozinci de pe pancardele protestatarilor!
"PSD - Partidul Salvați Deținuții"
"Jos Antenele de pe soacră-mea!"
"Tremurați şi voi?"
"Da mamă, m-am îmbrăcat bine!"
"Vrem femei precum Codruța, nu ca Firea şi Olguța"
"Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm"
"DragNea fost de Cioloş"

marți, 21 februarie 2017

*21 februarie este Ziua Internațională a Limbii Materne - ”Mă vindec în limba română”


Se făcea că în ograda noastră erau stive mari de lemne pentru iarnă şi meri bătrâni, iar când bătea vântul dinspre miazăzi, se auzea scârțâind cumpăna de la fântână. Totul părea atât de vechi la noi, încât simţeam că se stinge. Nimic nu-mi plăcea.

Previne diabetul de tip 2, artroza, bolile cardiovasculare, detoxifică organismul și ajută la slabit


Daca gasesti aceasta buruiana in curte, nu o arunca. Previne diabetul de tip 2, artroza, bolile cardiovasculare, detoxifica organismul si ajuta la slabit
Crește în curți și în afara lor și, adesea, ne împiedicăm de ea, motiv pentru care o smulgem și o aruncăm la păsări. Iarba-grasă, căci despre ea este vorba, este o buruiană-minune, fiind plină de substanțe nutritive în procente considerabile.

luni, 20 februarie 2017

Ar putea fi Gavroche-ul acesti revolte

Mihnea Dumitru
16 ore ·
L-am prins pe Vlad, care nu are Facebook, inteleg, batand darabana in ritmul Pietei. I-am furat poza asta si a facut inconjurul internetului, fara sa stiu daca se uita urat la mine sau la Guvern, dar inteleg ca este medic si era dupa o garda de 24h. Ar putea fi Gavroche-ul acesti revolte, precum acel tânăr îmbrăcat în tricolorul din '89.

Moda 2017, Primăvara...

La cererea cititorilor blogului,
propuneri vestimentație
Primăvara 2017.
Aștept comentarii, propuneri, fotografii, la adresa rclubxxl@yahoo.ro
Vă mulțumesc pentru interesul acordat. Elena Toma

5 dintre cele mai frumoase cupluri din literatură


Pentru ea s-au declanșat războaie, s-au înfruntat pericole, au fost jertfite vieți și pusă în joc chiar nemurirea. „Iubirea ce rotește sori și stele”, după cum spune Dante în „Divina Comedie”, motorul universului și unul dintre cele mai profunde și intense sentimente omenești, a oferit literaturii subiectul unor opere care se află acum în patrimoniul cultural al tuturor popoarelor.

INVITAȚIE - Vernisaj PICTURĂ - ANIVERSARE 11 ani, Irina Maria ALDEA - 28 feb. ora 12.00 Casa armatei, PITEȘTI

INVITAȚIE
- Vernisaj PICTURĂ -
ANIVERSARE 11 ani,
Irina Maria ALDEA -
28 feb. ora 12.00
Casa armatei, PITEȘTI

duminică, 19 februarie 2017

Energii. Motivul pentru care unele persoane ne atrag, iar altele ne resping.


Cautam sa ne uitam la persoana de langa noi ca intr-o oglinda. Cautam neincetat cat mai multe asemanari, dorim sa il modelam pe cel de langa noi dupa bunul nostru plac, iar apoi, dupa lungi eforturi, cand poate reusim, ne plictisim si ne indeptam spre o noua tinta. Nu-i minunat?

Gelu Iancu - Omul de gheață


Mă străduiam să uit un veac de tine...
Cu paşi pierduţi, prin ceruri mă plimbam
Şi-am dat, din întâmplare, peste mine...
Uitat pe prispa lunii... aşteptam.

Marian Matei : ”TOATE panaramele cu spoială basistă”


Am #rezistat si astazi si o sa incerc sa #rezist si maine, impreuna cu prietenii mei... Pana la urma, chiar daca se va consuma miscarea de protest din strada, va ramane in urma ei o suma de castiguri.
Guvernantii corupti, indiferent de culoarea politica,au realizat ca legile date in favoare lor scot in strada sute de mii de oameni.
Oamenii normali si cinstiti au realizat ca impreuna sunt o forta de luat in seama.

Grigore Cartianu : Niciun guvern din lume nu poate ieși teafăr din Revoluția Copiilor!

 Astăzi la prânz a fost Revoluția Copiilor! Revoluția celor care nu s-au speriat de amenințările șuierate printre dinți, șerpește, de otrava Olguța Vasilescu.
Guvernul-de-șobolani a primit o extraordinară "lecție de educație civică", în Piața Victoriei. Circa 600 de persoane - copii însoțiți de părinți sau de bunici - au desenat pe asfalt mesaje curate, emoționante și tăioase.
Niciun guvern din lume nu poate ieși teafăr din Revoluția Copiilor!
Grigore Cartianu

sâmbătă, 18 februarie 2017

Alfred Rossenberg - "Votează melodia sau Interpretul preferat"!


Preselecţiile de participare 
pentru judeţul Argeş 
la emisiunea
 "Votează melodia sau Interpretul preferat"! 
moderată de ...
Laurentiu Tudor,  
Radio Vocea României,  
Vocea Romaniei
IQ TV channel 
 Elena Toma,
şi Media Film Center.
ORGANIZATOR, REGIE ARTISTICĂ
Rossenberg Alfred

Înscrierile participanților,  relații, 
pâna la data de 1 - 04 - 2017,
Telefon :  0720 - 257 257
e-mail office@radiovocearomaniei.ro
Alfred Rossenberg

Costel Cristea : Sâmbăta morților

Sâmbăta Morților
Soarele mă privește alene, strecurându-se printre  acoperișurile blocurilor, spre asfințit. Mă privește, zâmbindu-mi parcă, cu subânțelesuri. Un cetățean, de vârsta mea, se oprește în poarta bisericii și se închină adânc de trei-patru  ori, bolborosind ceva. O rugăminte poate pentru ce și-ar dori. Poate un blestem  pentru  răul pe care i l-a pricinuit cineva, sau poate o mulțumire pentru binele care, pe nepusă masă, a dat peste dansul. Cine poate ști?! Numai Cel de Sus și cel din poarta bisericii…

Marius - Adrian Porojnicu : Adică pui lupul paznic la oi?


„Organizarea momentelor de panică și explozii urmate de țipete i-a aparținut lui Sergiu Nicolaescu. El a fost cel care a regizat acele provocări, pentru care a folosit recuzita și o parte dintre cascadorii utilizați la scenele pe care le turna la filmări. Și, după evenimentele din 1989, Sergiu Nicolaescu, dintr-o dată, s-a pus în capul bucatelor și a ajuns ceea ce a ajuns. Cine l-a numit pe Sergiu Nicolaescu președinte al Comisiei Senatoriale de cercetare a evenimentelor din decembrie 1989? Evident că Ion Iliescu! Adică pui lupul paznic la oi?
 Declarații șocante – Generalul Iulian Vlad: „Sergiu Nicolaescu a regizat momentele de panică și explozii din 1989, în București. A folosit recuzită specială și cascadori…”

Ștefan Vlaston : „Dacă e să dăm crezare "bocitoarelor"

”Daca e sa dam crezare "bocitoarelor”, dl Grindeanu a semnat OUG 13 si ca sa scape el insusi? Ca sa scape fostii colegi de la Timisoara? Ca doar despre ridicarea documentelor de la Primaria Timisoara se stia, deci cine se stia cu musca pe caciula, avea motive sa aiba griji. O fi si aici vreun miros de favorizare a faptuitorului?”
Asa e. Grindeanu nu are nimic pe constiinta din tot ce s-a intamplat 20 de ani in Timisoara, cu matrasirea a 970 de imobile? A fost viceprimar.

Lista celor 70 de site-uri trecute la „Verifică informația și din alte surse”

O aplicație lansată de un român ajută utilizatorii de internet să știe cât de sigură este informația primită online. Mai multe site-uri au fost incluse pe lista celor cu surse îndoielnice. Printre acestea se numără: Antena3.ro, Romaniatv.net, Stiripesurse.ro şi Dcnews.ro.
http://www.digi24.ro/stiri/lista-celor-71-de-site-uri-trecute-la-verifica-sursa-si-din-alte-surse-667527

Al. Vlahuță - Cârmacii

Fragment
”Vai, nenorocita tara, rele zile-ai mai ajuns! A lor gheare-nfipte-n pieptu-ti fara mila l-au strapuns Si-n bucati impart, infamii, carnea ta, avutul tau! Tot ce s-a gasit pe lume mai stricat, mai crud, mai rau, Asti nemernici fara suflet, fara nici un capatai, Tin a tale zile-n mana, s-a ta cinste sub calcai. Si calari pe tine, tara, se cred zei aceste bestii, Cum se cred ades copiii imparati calari pe trestii.

Convenţia cu privire la drepturile copilului


Convenţia cu privire la drepturile copilului, adoptată de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite la 20 noiembrie 1989 și ratificată de România prin Legea 18/1990 prevede o dezvoltare completă a potențialului copilului, într-o atmosferă de libertate, demnitate și justitie, ţinând seama de faptul că un copil trebuie să fie pe deplin pregătit să trăiască independent în societate şi să fie educat în spiritul păcii, demnităţii, libertăţii, toleranţei, egalităţii şi solidarităţii.
Prevederile relevante ale Convenției cu incidență în materia supusă atenției sunt:

De ce iubim pramatiile?


Spre deosebire de alte țări, unde intelectualii, scriitorii, artiștii, și-au suflectat mânecile, au lăsat naibii pana, dalta sau chitara, și au luat cu asalt puterea, la noi oamenilor deștepți le e foarte greu să iasă din bula lor de Facebook. În schimb, hoții, slugoii, curvetele și alte pramatii fără obraz, dar și fără frică, se agregă imediat, ca un haitâc de hiene care simte prada. Și, culmea, de fiecare dată se găsesc cel puțin trei milioane de guțulani care să voteze aceste pramatii cu ifose și sclipici, pentru că, în viclenia lor, pramatiile știu să lase firimituri din halca lor și prostimii.

BOMBA UNUI CRIMINALIST: “Haideți să vă dau una tare: mortul din mașină… nu e DAN CONDREA!”


Renumitul psiholog criminalist Tudorel Butoi este de părere că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea şi-a înscenat moartea, scrie Frip.ro
“Haideti sa va dau una tare, domnule redactor: mortul din masina… nu e el! Din datele pe care le detin, el nu a putut fi recunoscut. Fata si toate celelalte sunt zdrobite, sunt atat de distruse incat nimeni nu l-a recunoscut fizic. Dar… langa el s-au gasit acte de identitate.

vineri, 17 februarie 2017

Ramona URSU : Ce rușine de politicieni !


Ce rușine de premier! Ce rușine de politicieni! Cu această pancartă l-au așteptat pe Grindeanu, astăzi, românii din Bruxelles. Ce frumos ar fi fost să-l întâmpine cu pâine și sare, așa cum sunt învățați românii, atunci când primesc vizita unui om pe care-l respectă. Dar cum să respecți niște indivizi care, imediat ce ți-au deschis ușa casei, îți dau în cap, iar apoi zâmbesc frumos către vecini? (Foto: Ramona Strugariu)

Norea Dan Victor Hugo

Venind Hugo acum, la noi în țară,

Și-nțelegând cam cine-s responsabilii
De viața noastră dură și amară,
A scris pe loc romanul “Mizerabilii”.

PSD a dat, PSD a luat | Condiţii noi pentru călătoriile "gratuite" cu trenul ale studenţilorFrumoșilor, vă iubesc ! Viitorul țării este în puterea voastră de a fi, vă aparține. Fiți responsabili, iubiți-vă pământul din care v-ați născut, apărați libertatea, democrația. Vlăstare ale iubirii de neam și țară. Fiți binecuvântați. Domnul fie cu noi. Hai, România... ridică-te din mocirla în care te-au aruncat trădătorii, vânzătorii de țară. ! Elena Toma

joi, 16 februarie 2017

ALO ! SILVIU MÂNĂSTIRE...

ALO ! SILVIU MÂNĂSTIRE , crezi că ne-ai putea spune și nouă ce sentimente te-ncearcă auzindu-l pe Dumitru Dragomir, invitatul tău, la B1 Tv, victimizând penalii, în frunte cu Adrian Năstase, care, din spusele lui, deducem că prea_penalul Năstase a fost condamnat pe nedrept ?
Și ce -o fi în inima ta, suportându-l pe Codrin Ștefănescu, care, cu ochii beliți, ne asigură că PSD va scăpa România de cătușe. Și-ți spune asta și ție, tu, realizator al Dosarului de politician, prevestitor penalilor în așteptarea cătușelor. Bre, nea Mânăstire, te-ai dat cu penalii. La ce dracu mai faci emisiune, doar așa, de ochii lumii ? Cât ți-ai tras, pentru asemenea trădare, asemenea penali invitați ? N-ai curaj să spui României trezite la realitate.

Gelu Iancu : Trăiesc, deci... #rezist.


Trăiesc, deci... rezist.
BUN GĂSIT, DRAGI PRIETENI! ZI MINUNATĂ!
În rest... MAFIA a trecut la represalii. Poliţia a încercat intimidarea/dispersarea primilor tineri care au ajuns în piaţa Victoriei în această dimineaţă. Ghinion! #REZISTĂM, nu ne lăsăm!
LA LUPTĂ!
Vrei un VIITOR DECENT pentru familia ta, copiii tăi, nepoţii tăi, poporul tău, ţara ta? Atunci...
PE BARICADE!
DISTRUGEREA MAFIEI = PRIORITATE ZERO!

Harry Ross - Aforisme 1 rebele 4.02.017Treptat, Orientul Mijlociu se mută în Occidentul auriu.
Când nimic nu te doare, clipa e o sărbătoare
Ai zice că fata asta e doar poezie. Pe naiba, e și nurlie, și zurlie.
Într-o viață peticită nu e bine să fii nici măcar rătăcită.
Sălbatică și domoală, femeia e frumoasă numai când e goală.

vineri, 10 februarie 2017

Gen (r) Mircea Chelaru : „Sunt multe interese deasupra naţiunii, iar noi sunem la o vânătoare interinstituţională”

„Întreaga economie şi finanţele româneşti sunt ciuruite de pompele sugative de vlagă românească ale transnaţionalelor. Dacă  o luăm de la controlul bogăţiilor subsolului şi până  la exploatarea criminală a pădurilor, până la controlul tuturor resurselor de apă, până la, dacă vreţi, controlul şi subminarea întregii teritoriatăţii agricole a României.

Marian ILIE - Cucuveaua

Bre Principesă de Trivale
Constat că ţi-ai luat safteaua
Că văd pe blogul dumitale
Cu ochi albaştri, cucuveaua

Mă cufundasem în lectură
Şi începu să-mi fie rău
Simţind subţiri dâre de ură
Cum se răsfrâng pe blogul tău

Harry Ross - Aforisme rebele 7.02.2 017

Din dragoste pentru adevăr, uneori ne luăm de păr.

Știm cum arătăm goi, însă nu știm ce zace în noi.

Nimeni nu cultivă minciuna, totuși ea crește întruna.

Între popor și putere, relațiile nu au gust de miere.

joi, 9 februarie 2017

Gelu Iancu : Scenariul "Ucraina" e IMPOSIBIL în România!

AUZI, VETO, SE DESTRAMĂ ŢARA!
Propaganda rusă vrea să ne convingă că în România se derulează scenariul "Ucraina".
SCOPUL? Păi, să-i lăsăm în pace coada de topor (MAFIA PSD).
Să poată SĂ NE FURE încă 30 de ani, în linişte deplină. Eventual, să ne cerem scuze pentru "deranj".
NIET, rusnacilor, nu vă mai lăsăm! AJUNGE!
A venit vremea să vă punem pe fugă.
DEFINITIV!

Elena Cesar Von Sachse - Fantoma scutierului

FANTOMA SCUTIERULUI
o carte de aventuri pentru copii, 
cu ilustratii realizate de artistul
VALENTIN TANASE. 
Cu drag...
Elena Cesar Von Sachse

miercuri, 8 februarie 2017

AP Interview: Romanian president praises protesters


BUCHAREST, Romania (AP) — Corruption can't be stopped, but it must be controlled, even in a country where the abuse of power is a legacy of communist days. That's the message of Romania's president after a tumultuous week of protests derailed a government plan to weaken corruption laws by decree.

Zeci de academicieni, apel către poporul român și instituțiile statului

Îngrijorați de evoluțiile interne și internaționale
ZECI DA ACADEMICIENI, APEL CĂTRE POPORUL ROMÂN ȘI INSTITUȚIILE STATULUI
Optzeci și doi de academicieni, între care Ioan Aurel Pop, Nicolae Breban, Victor Spinei, Dinu C. Giurescu, Ionel Haiduc și Eugen Simion, au transmis miercuri o scrisoare deschisă în care fac apel la patriotism și la pedepsirea agresiunilor la adresa suveranității naționale. Academicienii îi invită pe oamenii politici "să conlucreze cu responsabilitate și patriotism pentru binele României".
Iată textul apelului

La protestul organizat de PSD la Pitești nu a venit nimeni

 Nicio persoana nu a aparut, luni dupa amiaza, pana la ora 18:00, la manifestatia convocata pe Facebook de catre sustinatorii PSD si ALDE in centrul orasului Pitesti si programata pentru ora 17:00.     Zeci de jandami se aflau in Piata Vasile Milea, pregatiti sa intervina, dar... zero participanti. Protestul fusese convocat pe reteaua de socializare in cursul diminetii, iar cateva zeci de persoane se aratasera interesate de acest eveniment.

Ana Olaru - Scrisoare adresată doamnei Mihaela Grindeanu

Doamna Mihaela Grindeanu, vă amintiți de celebrul episod al pixelului albastru care i-a tot zvâcnit în ochi, câteva săptămâni bune, președintelui Traian Băsescu? Dacă da, atunci știți foarte bine că ați fost folosită într-un scenariu de ”damage control” copiat la indigo din situația fostului șef al statului.

Ioana Dinu : Jos labele de pe Președintele meu !


Nu ma intereseaza pe cine sustineti , cu cine ati votat , dar luati aminte la mesajul Presedintelui de azi din Parlament! A vorbit in numele tuturor romanilor , chiar si in numele celor care-i cer demisia !!!! Nu rupeti Romania , uniti -va in apararea democratiei!
 

"Democratia trebuie tinuta vie ,trebuie aparata , trebuie revigorata "!
Klauss Iohannis
 

(Mesajul ""jos labele" este pentru "Focile cu respiratie greoaie" care se cred formatori de opinie)