marți, 18 iulie 2017

SĂ PROSTIM POPORUL CU TELEVIZORUL -

Fraților, iar am decis să nu mai urmăresc emisiunile de rahat ale televiziunilor de ȘTIRI românești :) Zis și făcut. Dar azi, nu știu cum dracu, am ajuns pe B1Tv . Și ce-mi văzură ochii ? Neica traseistul otevist Tudor Barbu, ”inspirat ” de afirmația teleormăneanului cu mustață grizonată și strungăreață dezinvoltă dezvelită de zâmbetu-i fermecător de brazilian (prin adopție),
încerca să convingă onor telespectatorii cum că SOROȘ vrea să dărâme Guvernul, SOROȘ e vinovat de toate rele din țara asta, difuzând un interviu al unui consilier din administrația Trump, prin care acesta atrage atenția asupra MONSTRULUI SOROȘ, marele distrugător de guverne, etc.

Ai dreptate, Tudor Barbu !
SOROȘ e vinovat, pentru mârșăviile guvernanților. 
SOROȘ e vinovat, pentru că judecătorii ordinari își bat joc de munca procurorilor și eliberează hoții care au prejudiciat România cu miliarde de euro, iar ANAF nu este în stare să recupereze prejudiciile. SOROȘ e vinovat, pentru dezastrul în care politicienii au aruncat țara.
De ce nimeni nu răspunde pentru proasta, dezechilibrata guvernare ?
Logic, pentru că SOROȘ e vinovat. 


Hai sictir, Tudor Barbu ! Ai roșit vreun pic când telespectatorii intrau în direct și-ți spuneau că bați câmpii cu televizorul și duci lumea în eroare ?
Nu cumva SOROȘ e vinovat, pentru că Dan Diaconescu e în închisoare, că tu ai trecut de la PPDD, la partidul Consevator, apoi la PNL, mare senator ? Să-ți fie rușine. Îți bați joc de oamenii simpli care urmăresc emisiunile insipide, inodore, incolore. Prostești prostimea cu televizorul. Dacă -ți spune Draknea să halești un rahat cu moț, asta faci ! Apoi, dai vina pe SOROȘ ! El e vinovat, pentru că tu servești rahat ? 

Elena Toma 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.