joi, 20 iulie 2017

Ne-au dispărut porcii ! :) Haoleu ! :)

HAOLEUUUU... BRE !
UNDE AU DISPĂRUT PORCII ȚĂRII, ĂIA DIN REZERVA DE STAT ?
În caz de calamitate, vom flămânzi. Au avut grijă pesedeii de Teleorman să ne ciordească porcii. Haoleu, porcii țării mele ! Ne-au luat mâncarea de la gură, ”să mănâncă numa ei”, arză-i-ar focu de bandiți. Cu acțiunile lor la purtător, ăștia fură tot. Vrem porcii înapoi. Ne dați, ori nu ne dați ?
Hoților, porcilor !

Breaking News : ”Rezerva naţională de carne de porc în viu, ce constă în aproximativ 21.500 de animale (1,7 milioane de kilograme), a dispărut din 2011 din fermele Romsuintest SA Periş, una dintre cele mai mari ferme de porci din ţară, cu aproape 90.000 de capete în saivanele sale din Ilfov.
În paralel, ferma de porci din Teleorman, din comuna Salcia, deţinută acum oficial de Dragnea jr, începea să înflorească. Rezerva naţională reprezintă hrana necesară populaţiei în cazul unui dezastru natural sau în cazul începerii unui război, relatează Hotnews, care a intrat în posesia a patru plângeri penale, una făcută de Rezervele Statului, alta de BCR şi două de către lichidatorul judiciar de la Romsuintest SA Periş – toate vizând falimentul Romsuintest Periş şi dispariţia porcilor.”

Elena Toma