luni, 17 iulie 2017

Fraților, scăparăm nebătuți, neamendați :)

UITE-L, NU E, EVENIMENTUL ANUNȚAT DE PRIMĂRIE.
FRAȚILOR, SCĂPARĂM NEBĂTUȚI, NEAMENDAȚI, aseară, în Piața Victoriei. Luați la zor de către jandarmi, sfătuiți să părăsească piața, protestatarii au trecut în barca evenimentului anunțat de către preaprimăreasa doamnă de Voluntari, sfioasa Firea. RUȘINE, făi mincinoaso. Gogoașă-nfuriată fiind, la așa zisul eveniment nu a participat nimeni, anunțul fiind făcut, la șto, așa, ca pentru prostirea prostimii.
Meriți acționată în judecată pentru abuz în serviciu, prostirea prostimii, etc. Ai noroc, cu carul. Nu se va găsi nimeni să ți-o coacă, spre satisfacția nașului Becali, care, alături de ginerică de Voluntari, se amuză, râzând înfundat de batjocura aplicată celor care vă asigură traiul și viața de huzur. Cum, la nevoie, prietenul se cunoaște, manifestanții prodemocrație, săritori, :) au suplinit, umplând piața, dovadă a mizeriei aruncate -n ochii contribuabilului de către administrația locală.
Ploaia rece a pătruns pân”la oase, dar cele câteva sute de suflete de român nu s-au lăsat. Au strigat, din rărunchi, fraților, toate cele de cuviință, umplând de respect guvernanții corupți, hoții, pârnăiașii, penalii aflați la fruntea țării. Români, până la capăt ! :) Hai să fim iubiți ! :)
Sunt mândră de frații mei ”românești ”:)

Elena Toma 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.