miercuri, 3 mai 2017

” aveți milă de această țară, dacă vreți să aibă şi ea milă de voi când va veni momentul să dați socoteală”

Ştim că sunteți proşti şi hoți, răi, resentimentari, mincinoşi, tupeişti. Ştim că sunteți o bandă de impostori şi plagiatori, că nu v-a plăcut şcoala, că sunteți inculți şi nu prea înțelegeți nimic din nimic.

Dar, măcar când guvernați, încercați să vă manifestați doar unele dintre aceste calități! Manifestați un strop de reținere!

De pildă, nu aruncați chiar totul în aer: pensii, salarii, impozite, justiție, politică externă, învățământ, cultură!


Rugați-vă țoapele numite miniştri sau alese primari să nu încurce viața românilor cu declarații de impozit imposibile, să nu transforme oraşele într-un kitsch grețos! Furați cu moderație, nu confiscați banii de pensii ai românilor!

Şi, în general, aveți milă de această țară, dacă vreți să aibă şi ea milă de voi când va veni momentul să dați socoteală.
Adrian Papahagi


4 comentarii:

 1. si nu mai ridicati in slavi pe bloguri pe cei care se intalnesc la sindrofii electorale in casa generalilor.Amin!

  RăspundețiȘtergere
 2. Anonime, lasa-i dracului sa latre! Ce spune Papahagi asta nu e un discurs logic, ci simpla hamaiala. Nu vezi, cica guvernantii la care latra el ba confisca banii de pensii, ba arunca pensiile in aer, ba nici n-or sa aiba bani pentru pensii marite. Iti dai seama, toata chestia asta e in comparatie cu paradisul in care au trait pensionarii si ceilalti romani de rand in vremile lui Boc si Ciolos. La imbuibarea in care a dus-o pana sa vina Grindeanu, trebuie sa o intelegi si pe doamna Elena Toma...
  Anonim al doilea

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ori ești prost, ori te faci... așa că... ciocu mic :)

   Ștergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.