miercuri, 31 mai 2017

Andreea Pora - Mascarada

Primele observatii si intrebari la ultima facatura din serialul lui Andronic:
1. Asa-zisa nota olografa, nu e olografa, ci transcrisa de autori. Deci, trebuie sa-l credem pe cuvint pe Andronic... O glumita buna...

2. Asa-zisul ofiter SIPA scrie asa-zisa Nota nu la momentul ianuarie 2005, cind ar fi avut loc incidentul, ci dupa, probabil in 2006 sau 2007. Reiese asta din urmatorea afirmatie: ” La plecare ( cei doi n.n) au luat acest registru de intrari-iesiri care a fost restituit SIPA dupa ce procurorul Dobocan a preluat functia de director al acestui serviciu..”. Cum Dobocan a preluat functia in aprilie 2005, e clar ca nota nu putea fi scrisa decit dupa acea data. De ce zisul ofiter SIPA nu a facut Nota atunci, asa cum i-ar fi impus ”indatoririle de serviciu”, ci mult dupa?
3. La inceputul acestei asa -zise Note se vorbeste despre sigilarea de catre Macovei a Biroului de documente clasificate. Dupa care ”ofiterul” scrie frustrat urmatoarele: ”Pina acum nimeni nu s-a sesizat in legatura cu acest important detaliu. Probabil ca negasindu-se... din ceea ce se cauta s-a trecut la punctul 2.” Serios?
4. In privinta celor 6 ore petrecute de Macovei si Tapalaga in arhiva sunt martori. De ce nu au fost ei intrebati daca infirma sau confirma cele din Nota? Nu asa era jurnalistic? Pardon, scuzati, am uitat cine sunt autorii..
5 Concluzia la cald: zisa Nota olografa e cam facatura, chiar si transcrierea e trunchiata, ”ofiterul” pare scos din nu stiu ce joben... circula niste informatii dar trebuie verificate. D-aia nici nu se da numele sau facsimilul.... ”Nota” a venit cu posta sau a fost data in vreo sufragerie?
6.Cred ca ministrul Tudorel Toader are obligatia de a pune capat acestei campanii prin desecretizarea tuturor rapoartelor, hotaririlor de guvern sau ordinelor, a tuturor Notelor, notitelor, biletelor etc.
P.S: Cind sunt urmatoarele termene in dosarele disperatilor?
Andreea Pora

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.