joi, 9 martie 2017

De ce sunt bărbaţii mai proşti decât femeile?

Atenţie! Nu generalizez. Fac referire concret la unii dintre noi, bărbaţii. Deci, nu mă înjuraţi şi nu vă simţiţi lezaţi! Şi scuzaţi-mi, vă rog, limbajul! E prima dată când îl folosesc.
Bărbaţii sunt nişte căcăcioşi. Şi mucioşi. Unii dintre ei, nu toţi.
În urmă cu ceva timp, împreună cu un amic, am creat o pagină falsă. O prietenă a acceptat să-i lucrăm o fotografie, la meserie! Am apelat la un specialist. Într-o perioadă scurtă de timp, am primit mii de cereri de prietenie. Chat-ul luase foc. Fel şi fel de băloşi, cu fel şi fel de propuneri. Unii ar fi fost în stare să trimită şi bani. Normal, am închis pagina.
Am cunoscut tipologii masculine. Îţi vine să-ţi dai cu ciocanul în boaşe. Sunt mai muieri decât femeile. Dacă o femeie este drăguţă cu un bărbat, în sensul de amabilitate, educată, limfaticului i se pare că s-a îndrăgostit de el. Începe să răspândească încolo şi încoace „cucerirea”. Unii, mai dobitoci decât el, îl cred. Ba, dă de înţeles inclusiv neveste-sii cât este el de Don Juan. Janghinosul! Consoarta devine geloasă şi îi este teamă să nu-şi piardă bulgărele de căcat. Există specimene mult mai periculoase, care declară că au avut o relaţie cu o femeie pe care nici măcar nu au salutat-o în viaţa lor. Am întâlnit cazuri.
Pe facebook e jale. Aici te poţi da mare. De la moaca pusă la fotografia de profil, până la biografie. Poţi fi absolvent de ce vor muşchii tăi. Dacă o femeie îţi dă like-uri, ţi se transformă faţa de retardat şi trăieşti cu impresia că respectiva te adoră. Măi, muşuroi, şterge-ţi balele!
Întâmplător sau nu, femeile nu procedează aşa! Nu se laudă că au avut un bărbat pe care nu l-au avut. Şi nici nu dau buzna cu cereri de prietenie sau să intre pe chat, dacă le place un bărbat şi vor să-l aibă."
Elisei Virgil

4 comentarii:

 1. iar tu nu esti ziarist,esti o tzatza cu tastatura stirba

  RăspundețiȘtergere
 2. Scris frumos si la suiect. Exceptand vocabularul, ati descris viata reala de pe net.
  Carmen Buzoianu

  RăspundețiȘtergere
 3. barbatii e prosti ca asa le naste femeiele,
  ele e complici asa cum e unii care voteaza hoti si apoi striga ca
  corutia e mare si e de belea,ca ucide ca crimenalii

  RăspundețiȘtergere

NOTĂ: NOTĂ: Blogul nu acceptă comentariile ANONIME, NU răspunde pentru opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului comentariului.